Ispovesti

SAZNALA JE DA JU JE MUŽ VARAO S NEBROJENO MNOGO ŽENA, a onda odlučila da se osveti i njemu i njima! Sve je pokazala na društvenim mrežama! (VIDEO)

Hilari Zinks najpre je u svom stanu pronašla nepoznatu minđušu, a zatim je otkrila i šifru na Tinderu svog supruga.

30.12.2022 15:01

SAZNALA JE DA JU JE MUŽ VARAO S NEBROJENO MNOGO ŽENA, a onda odlučila da se osveti i njemu i njima! Sve je pokazala na društvenim mrežama! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/hillary.zinks

Mnogi i danas veruju u snagu i vrednost braka kao institucije i oni koji ga sklope uglavnom smatraju kako će on trajati zauvek. Time zatvaraju svoj život za druge ljude i izbore i okreću se toj jednoj osobi, odnosno svom partneru. Međutim, održati brak jeste veoma teško, naročito u današnjem izazovnom vremenu kada su svi izloženi mnogobrojnim iskušenjima. Ipak, za bilo kakvo "švrljanje sa strane" ne postoji opravdanje jer u sekundi se može srušiti i poverenje partnera i brak kom ste bili posvećeni i u koji su obe strane ulagale mnogo i vremena i energije. 

Da udar na bračnu zajednicu može da bude izuzetno bolan i težak pokazala je Tiktokerka Hilari Zinks koja je otkrila da ju je njen partner varao godinama i to sa nebrojeno mnogo žena. Posle dosta razmišljanja, odlučila je da to podeli sa javnošću, čime je očigledno rešila i da se na specifičan način osveti sada već bivšem mužu. Naime, ona je na TikToku milionskom auditorijumu prikazala video u kom je objavila fotografije svih ljubavnica svog supruga napisavši u objavi: "Hajde da zajedno ocenimo devojke sa kojima me je bivši muž varao". 

U jednom momentu Hilari je svojim pratiocima pokazala minđušu za koju je sarkastično navela da je u pitanju prvi "poklon" od ljubavnice njenog supruga, budući da je ta nepoznata žena svoj komad nakita ostavila tokom boravka u njenoj kući. Kako je istakla Tiktokerka, to je bio i prvi fizički dokaz prevare

- Ova devojka je verovtno videla znakove da u kući živi žena ili neka devojka, pa je ostavila ovaj znak kao upozorenje - kaže Zinksova u objavi.

Njoj je dala ocenu 9/10 zbog svog gesta, a jedan bod je uzela u slučaju da je to devojka uradila iz bezobrazluka. U svakom slučaju Zinksova joj se zahvalila i rekla kako bi verovatno učinila istu stvar kada bi se našla na njenom mestu.

Drugu devojku do koje je Hilari došla, nazvana je u snimku draguljem zato što je uspela da razgovara sa njom i da sazna neke detalje o tome kako je izgledao odnos ljubavnice i njenog muža. Devojka joj je otkrila tačne datume i ime hotela gde se sastajala sa prevarantom. Pošto žena nije htela da se zaustavi, odlučila je da nazove hotel i predstavi se kao pomoćnica svog sada već bivšeg muža, te je dobila i njegov račun za sobu. Tu devojku je ocenila sa 25/10. 

Treću ženu je Hilari ocenila kao ludački prekrasnu i izvan njegove lige i dala joj je ocenu 20/10 zbog fantastičnog izgleda. Takođe, u objavi je naglasila kako je ta devojka otišla usred noći čim je saznala da je oženjen. 

Međutim, to je bio samo jedan deo priče. Hilari je otkrila da je imala i drugačijih iskustava sa ljubavnicama svog muža te da je jednu od njih ocenila sa minus 12 od 10 jer je znala da je oženjen, ali se ipak mnogo puta viđala sa njim. Situacija se preokrenula kada je Tiktokerka toj devojci objasnila da su tek bili venčani kada ju je muž prevario, nakon čega se ljubavnica izvinila i kasnije joj pomogla poslavši joj poruke koje joj je njen suprug slao. Hilari ju je ponovo ocenila i to sa 50/10.

@hillary.zinks

pilots are notoriously known for cheating. Smdh. ♬ original sound - Hillary Zinks

Dalje u videu Hilari objašnjava kako je uspela da smesti suprugu i to u saradnji s njegovim ljubavnicama.

Hilari je otkrila da je u jednom trenutku došla do šifre suprugovog naloga na Tinderu i da je otkrila kako je kontaktirao na stotine devojaka pozivajući ih u hotelsku sobu. Kada je identifikovala jednu ženu kao "Selin" odlučila je da joj kaže šta planira njen muž, a devojka joj pomogla da ga razotkrije "igrajući njegove igre" i i šaljući mu golišave fotografije i snimke koje je Zinksova kasnije u razvodu iskoristila. Njh dve su u međuvremenu postale prijateljice iako žive u različitim zemjama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)