Ispovesti

MOJA PRVA BRAČNA NOĆ JE BILA KATASTROFA, URLALA SAM OD BOLOVA: Ispovest devojke koja je čuvala nevinost do braka izazvala je veliku buru!

Kako Lejsi Bin kaže, priča o čednosti je precenjena i u njenom slučaju završiila se razočarenjem.

27.12.2022 22:01

MOJA PRVA BRAČNA NOĆ JE BILA KATASTROFA, URLALA SAM OD BOLOVA: Ispovest devojke koja je čuvala nevinost do braka izazvala je veliku buru!
Shutterstock, TikTok/Printscreen

Mlade devojke danas sve ranije stupaju u seksualne odnose što za sobom nosi određene rizike. Međutim, ima i onih, doduše malobrojnih, koje čednost čuvaju do braka. Jedna od njih je i Lejsi Bin (32) koja je podelila svoje iskustvo sa gubljenjem nevinosti tokom prve bračne noći.

Precenjena prva bračna noć

Polemika na društvenim mrežama oko čednosti i intimnih odnosa pre braka povela se nakon što se javio jedan od korisnika Tik Toka sa pitanjem da li da sa seksom sačeka do venčanja.

- Smatram da je čekanje braka za prvi seks loša ideja – rekao je ovaj mladić.

Lejsi, koja za sebe kaže da je odrasla u porodici gde se negovala ideja čednosti do venčanja, spremno mu je odgovorila.

- Ne bih se mogla više složiti s njim. Hajdemo biti malo ranjivi. Odrasla sam devedesetih godina prošlog veka kada je „kultura čistoće“ i čednosti bila jako popularna. Bilo je čak i trenutaka kad sam razmišljala da se neću ni poljubiti pre venčanja. Pa, moj suprug i ja smo „tehnički“ čekali na prvi seks do naše prve bračne noći – ispričala je Lejsi.

Kako je pojasnila ona i njen suprug nikad nisu imali intimne odnose sve do venčanja željno iščekujući prvu bračnu noć.

- Moja prva bračna noć bila je katastrofa. Sva ta priča o čednosti i prvoj bračnoj noći je potpuno precenjena. Na medenom mesecu zvala sam moju sestru, koja je medicinska sestra, i doslovno sam urlala na telefon: „Mislim da mi je vagina slomljena“ - dodala je ona.

 

 

Lično iskustvo

Govoreći iz ličnog iskustva Lejsi je rekla da je odrasla u vreme kada se verovalo da žena svoje seksualne potrebe i želje treba ostaviti po strani i da se fokusira na zadovoljstvo svog muškarca.

-  Naučili su me da je moj posao da zadovoljim muža ili će on gledati pornografiju i varati me s drugim ženama. Trebalo mi je bukvalno nekoliko godina da se osvestim i zapitam a gde sam ja u ovom braku? Imam 23 godine i još uvek se borim sa sopstvenim predrasudama vezanim za seks koje su mi „usađene“ u glavu u vreme dok sam još bila devojčica. Zbog svega toga trpi moj seksualni život – iskrena je bila ona.

 

 

Različiti komentari

Usledili su različiti komentari njenih pratilaca i većina žena je istakla da i ona zaslužuje da bude seksualno zadovoljna.

" Ako želiš da čekaš na brak to je u redu. Ali ako se osećaš prisiljenom na čekanje zbog nekakvih principa ili ideologije onda je to potpuno pogrešno"

"Moja mama mi je rekla da odem negde i da se iživim barem godinu dana pre nego što uopšte pomislim na brak. To je najbolji savet koji sam ikad dobila"

"Najgore što može da ti se desi nakon udaje jeste da tek tada shvatiš da nisi seksualno kompatibilna sa svojim mužem"

"Baka mi je rekla da testiram auto pre nego što ga kupim. Isto je i sa muškarcima", bili su samo neki od komentara na njen post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)