Sex

EVO ŠTA MUŠKARCI GLEDAJU NA ŽENI TOKOM PRVOG INTIMNOG ODNOSA: Ne, nisu u pitanju obline (FOTO)

Rezultati istraživanja iznenadili su žene jer muškarci u krevetu ne primećuju stvari o kojima brine većina dama.

11.12.2022 21:04

EVO ŠTA MUŠKARCI GLEDAJU NA ŽENI TOKOM PRVOG INTIMNOG ODNOSA:  Ne, nisu u pitanju obline (FOTO)
Shutterstock

Većina muškaraca okrenuće se za lepom i zgodnom ženom. U muškom društvu komentarisaće grudi i zategnutu zadnjicu dama, ali kad imaju prvi seks sa ženom, ipak, gledaju neke druge stvari.

shutterstock.com

Muškarcima je važna hemija i raspoloženost žene za seks

Oči su prvo što primete muškarci 

Prema istraživanju jednog poznatog magazina za muškarce, kad se nađu u krevetu sa ženom prvo što pripadnici jačeg pola gledaju su njene oči. Ovaj podatak je iznenadio i same istraživače a bogami i dame. Potom slede grudi i zadnjica.

Ono što najviše uzbuđuje muškarce je sama žena, njeno golo telo i raspoloženost za seks sve ostalo je u drugom planu.

Prema rezultatima ovog istraživanja tokom predigre muškarci gledaju žene u oči kako bi procenili koliko je uzbuđena, koliko joj prijaju njegovi dodiri, kako reaguje kad ljubi delove njenog tela i zato su im važne oči žene.

shutterstock.com

Muškarcima su, verovali ili ne, oči važnije od ženskih grudi i zadnjice

Vatromet u krevetu

Iako se ženo često opterećuju izgledom svog tela kad su nage, celulitom ili ponekom dlačicom koja je promakla tokom depilacije, većina muškaraca te sitnice uopšte ne vide iako je to zbog čega većina dama brine prilikom prvog intimnog odnosa sa novim partnerom.

Muškarcima je važna hemija sa ženom jer bez toga nema ni kvalitetnog seksa. Važna im je njena želja da bude otvorena i da, ako je to potrebno, i kaže šta voli i gde da je dodiruje.

Žensko samopouzdanje u takvim trenucima je za muškarce najveći afrodizijak i njena želja da preuzme inicijativu u krevetu. Ukoliko mu žena stavi do znanja da je spremna da se potrudi oko njega barem koliko on oko nje eto vatrometa u krevetu na obostrano zadovoljstvo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)