Sex

U OVE TRI POZE SVAKA ŽENA ĆE POSTIĆI VRHUNAC! Stručnjaci tvrde: Greške nema!

Iako muškarci veruju da problem može biti u njima, reč je zapravo samo o tome da se pronađe pravi položaj kako bi oba partnera uživali u intimnim odnosima.

bySrećna republika

08.12.2022 08:15

U OVE TRI POZE SVAKA ŽENA ĆE POSTIĆI VRHUNAC! Stručnjaci tvrde: Greške nema!
pexels.com

Suprotno onome što mnogi muškarci misle, razlog zašto žena najčešće doživi orgazam tek nakon njih, to jest sa nekim drugim partnerom, nema apsolutno nikakve veze s veličinom penisa ili izdržljivošću. Radi se o tome da većima muškaraca intimne odnose ima u položajima koji stimulišu njihova sopstvena područja osetljivosti, to jest erogene zone, a ne ona koja pripadaju njihovim partnerkama, piše Your Tango.

Naime, nije svaka poza ista i ne utiče jednako na zadovoljstvo žene. Kada dama želi da postigne vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmena.

Uz nekoliko modifikacija orgazam se postiže i lakše nego što ste to mislili, pa seksolozi preporučuju da pokušate s ove tri poze jer, kako tvrde, sa njima nema greške.

shutterstock.com

Jedna od poza koja ženama svakako najviše odgovara jeste misionarska

Prilagođena misionarska poza 

U pitanju je klasična poza koju svi vole, a kako bi još više uživali, ispod zadnjice žene se preporučuje stavljanje jastuka kako bi karlica bila što izdignutije. Takođe, predlog je da žena svoje noge, umesto oko partnera, preklopi prema svojim grudima. Penetracija će tako biti jača, a osećaj bolji.

Pseća poza

Iako mnogi misle da žena u ovoj pozi ne može da postigne orgazam, varate se. Žene i te kako mogu da uživaju u njoj ukoliko to zaista žele. Trebalo bi da legnu na stomak i lagano podignu zadnjicu, a ako im je teško da budu u tom položaju mogu da se potpomognu i podmetanjem jastuka. Pokreti muškarca treba da budu sporiji i u ritmu. Orgazam žene u takvoj pozi ne bi trebalo da izostane.

Foto: Shutterstock

Posebni položaji mogu doprineti obostranom užitku partnera

Žena odozgo 

Ovu pozu muškarci obožavaju jer tako najbolje vide svoju partnerku, a kako bi još više uživali mogu da naprave neke izmene. Kada je žena gore poželjno je i da muškarac sedi tako da im se grudi dodiruju. Preporučuje se i da partnerka jednu ruku zabaci iza sebe i oslanja se na krevet. Muškarac će tako moći raditi sa svojim rukama šta želi, a žena će kontrolirati pokrete.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)