Strast DODIRNITE OVIH 5 TAČAKA NA MUŠKOM TELU I PROBUDITE STRAST: Pružite mu neviđeno zadovoljstvo i vrhunac za pamćenje! 23:01
Strast DOZVOLILA SAM DEČKU DA SPAVA S MOJOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM I IMAM DOBAR RAZLOG ZA TO! Čak sam i slušala njihovu "akciju"! (VIDEO) 22:00
Strast ŽENE TOKOM INTIMNIH ODNOSA ŽELE DA ČUJU BAŠ OVE REČI: Umesto toga muškarci najčešće šapuću nešto sasvim drugo 22:45
Strast OVIH 5 STVARI UŽASNO NERVIRAJU ŽENE POSLE INTIMNIH ODNOSA: Muškarci ih često rade i ne pada im na pamet da to njihovim partnerkama smeta! 23:01
Strast NE BRIJE NOGE, NE ŠMINKA SE, IMA 59 GODINA I DVE DECENIJE MLAĐEG DEČKA: "Samo on može da me ispoštuje u krevetu!" (FOTO) 22:05
Strast EKSPERTKINJA ZA INTIMOST NAJZAD OTKRILA: Ovo je glavni razlog zašto žene ne mogu da dožive vrhunac tokom odnosa! 23:01
Strast U 37. GODINI SAM JOŠ NEVIN, STARIJA KOMŠINICA ŽELI DA BUDE MOJA UČITELJICA U KREVETU: Zbog njene ponude mi se vrti u glavi, ali imam ogroman problem 22:00
Strast JANA (29) SPAVALA JE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Ovo u krevetu nikad nisam doživela, a onda mi je uradio nešto što ni u snu nisam očekivala! 23:01
Strast PLAŠITE SE DA JE VAŠ INTIMNI ODNOS SA PARTNEROM PREBRZ: Studija otkrila koliko strast tačno traje kod većine parova, nije ono što mislite! 21:30
Vesti ISTINA ILI MIT, DEO TELA KOJI PRVO PERETE DOK SE TUŠIRATE OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU: Ko je sebičan, a koga bije glas da je najbolji ljubavnik 22:30
Strast "MUŠKARCI SU JEDNOSTAVNA BIĆA KOJA SAMO TREBA ZADOVOLJITI": Da li ste čuli za moćno pravilo od 5 minuta - evo kako utiče na vašu intimu! 23:01