Vesti EVO ŠTA SE DEŠAVA NAKON GLEDANJA FILMOVA ZA ODRASLE!: Terapeut otkriva neoprostivu grešku koju prave svi parovi 22:30
Strast SUPRUGA 2 GODINE NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM, BIO SAM UBEĐEN DA ME VARA, A ONDA SAM OVO NAŠAO U NJENOM ORMANU I PAO U NESVEST: Doživeo je dvostruki šok, noćima ne spava 14:35
Strast ŽENA MI JE REKLA DA JE DO 26. GODINE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA: Ne znam ni sam zašto sam dalje kopao - priznala mi je koji je pravi broj i ja sam UVENUO! 14:55
Strast SA KOLIKO STE PARTNERA UŽIVALI U ORALNOM INTIMNOM ODNOSU? Ovo je rizična brojka koja se povezuje i sa RAKOM - da li ste među ugroženima? 22:15
Strast DOTAKNITE ŽENU NA OVA TRI MESTA I ODMAH ĆE BITI SPREMNA NA "AKCIJU": Muškarci u neverici da je ovo moguće - uzbuđenje se "krije" baš tu! 20:30
Strast MUŠKARCI KONAČNO PRIZNALI GDE NAJVIŠE VOLE DA IH ŽENE DODIRUJU, NEMA VEZE SA POLNIM ORGANOM: Jedan deo tela je potpuno šokantan - ovo niko nije očekivao! 23:05
Strast ČAK 79 ODSTO ŽENA ODBIĆE INTIMNE ODNOSE ZBOG OVOGA - i ne, to nema veze sa muškarcem: Nešto sasvim drugo je od presudnog značaja! 13:40
Horoskop NAJGORI ZNACI U KREVETU - uvek podbace! S njima ćete se loše provesti jer čekaju da budu zadovoljeni - ne mrdaju prstom i dosadni su 09:01
Brak i veze ŽENA ME ŠEST GODINA NIJE VIDELA NAGOG, KAD SE SKINEM, ONA POBEGNE: Kad je obučen od njega traži samo ovo! 21:20
Strast RAZVELA SE POSLE 20 GODINA BRAKA ZBOG LEA, S NJIM JE PRVI PUT DOŽIVELA VRHUNAC: Kad su ljudi saznali ko je on, krstili su se u neverici! 15:20
Strast PROBLEMI "DOLE" - SVAKI PUT KAD SKINEM VEŠ, MOJ DEČKO POBEGNE KAO DA JE VIDEO ČUDOVIŠTE: Godinu dana čekam da mi uradi OVO 22:20
Strast KOLIKO INTIMNIH ODNOSA JE PREVIŠE - OGLASILI SE LEKARI I IZNELI ZABRINJAVAJUĆE PODATKE! Ova minutaža će vas sigurno zaprepastiti! 22:10