Odrasli OVAJ VIRUS SE DOBIJA INTIMNIM ODNOSOM, A MOŽE DOVESTI DO DEMENCIJE: Posledice na mozak mogu biti kobne, trčite lekaru ako primetite OVO 21:20
Brak i veze OGLASILA SE NAJPOZNATIJA RASTURAČICA BRAKOVA: Otkrila je šta žene treba da urade ako ih muževi varaju - izazvala bes i zgražavanje! (FOTO) 17:40
Odrasli AKO PRE OVIH GODINA STUPAMO U INTIMNE ODNOSE PRETI NAM OPAKA VRSTA RAKA: Najnovijom studijom došlo se do šokantnih podataka! 22:50
Strast USRED NOĆI MOJA SUPRUGA SE ISKRADA IZ KUĆE, SKIDA ODEĆU I GOLA IZLAZI NA ULICU: Sad znam šta je od mene krila 10 godina! 22:10
Strast USRED INTIMNOG ODNOSA SAM UZVIKNULA IME BIVŠEG DEČKA, A REAKCIJA MOG VERENIKA ME JE ZAPANJILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo rekao! 09:40
Odrasli LEKARI OTKRILI ŠTA SE DEŠAVA MUŠKARCIMA KOJI DUGO NEMAJU INTIMNE ODNOSE! Šok podaci - posledice mogu da budu fatalne, ispitano 20.000 muškaraca! 23:05
Strast OTIŠLI SMO KOD PRIJATELJA NA VEČERU, A ONDA SU ONI POČELI DA SE SKIDAJU I LJUBE PRED NAMA! Kad su nas OVO pitali, umalo se nismo srušili od šoka! 22:25
Strast SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU KAKVE SE NE PAMTE: Ovaj par je pred kamerama uradio nešto nezamislivo - na milione ljudi je to gledalo UŽIVO u programu! (FOTO) 21:20
Odrasli ŽIVIM U OTVORENOM BRAKU, EVO KAKO JE DELITI MUŽA SA DRUGOM: Znam gde i kada ide i sa kojom ženom, a ja s druge strane radim ono što najviše volim! (FOTO) 20:50
Vesti ZALJUBILA SE U ZATVORENIKA DANIJELA I UHVAĆENI SU U NEVIĐENOM ČINU: Govorila je da je "NJEGOVA KRALJICA", a on ju je zavrnuo za pamćenje 21:55
Vesti IMA 54 GODINE, DVOJE UNUČADI I IZGLEDA KO AVION: Bila je intimna sa 800 muškaraca i žena, a njenu ĆERKU nervira samo jedno! (FOTO) 22:15
Strast IMAM 37 GODINA I JOŠ SAM DEVICA, NIKADA SE NISAM NI POLJUBILA: Ovo je Sara, a evo kako reaguju muškarci kada to čuju! (VIDEO) 21:15