Strast U 37. GODINI SAM JOŠ NEVIN, STARIJA KOMŠINICA ŽELI DA BUDE MOJA UČITELJICA U KREVETU: Zbog njene ponude mi se vrti u glavi, ali imam ogroman problem 22:00
Strast JANA (29) SPAVALA JE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Ovo u krevetu nikad nisam doživela, a onda mi je uradio nešto što ni u snu nisam očekivala! 23:01
Strast PLAŠITE SE DA JE VAŠ INTIMNI ODNOS SA PARTNEROM PREBRZ: Studija otkrila koliko strast tačno traje kod većine parova, nije ono što mislite! 21:30
Vesti ISTINA ILI MIT, DEO TELA KOJI PRVO PERETE DOK SE TUŠIRATE OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU: Ko je sebičan, a koga bije glas da je najbolji ljubavnik 22:30
Strast "MUŠKARCI SU JEDNOSTAVNA BIĆA KOJA SAMO TREBA ZADOVOLJITI": Da li ste čuli za moćno pravilo od 5 minuta - evo kako utiče na vašu intimu! 23:01
Strast JA IMAM 33, ONA 28 GODINA, I OBOJE SMO NEVINI: Godinu dana pokušavamo da imamo odnos, ali ona vrišti i beži kad me vidi golog! 21:40
Strast NIKADA NEMAMO ODNOSE KOD NAŠE KUĆE, ALI ZATO U TUĐIM NE STAJEMO: Muž me tretira kao "prljavu ljubavnicu", a sada je tražio nešto nečuveno od mene! 23:01
Strast POSLE INTIMNOG ODNOSA, ODMAH URADITE OVO: Mala pravila koja pretvaraju strast u nezaboravnu avanturu 22:30
Strast ŠTA MUŠKARCI I ŽENE ZAISTA PRVO KAŽU POSLE INTIMNOG ODNOSA: Zaboravite na romantiku, ove reči otkrivaju pravo lice vašeg partnera! 12:20
Strast TAJNI FETIŠ KOJI SPASAVA BRAKOVE: Ako ga probate, nemojte posle da se kajete, NIJE ZA SVAKOGA! 23:01
Strast JA SAM TINEJDŽER (19) I IMAM AFERU SA ČAROBNOM ŽENOM KOJA JE 22 GODINE STARIJA OD MENE: Za vikend imam "privatne časove" kod nje! 22:00
Strast OVAJ POTEZ MUŠKARACA BUDI ŽELJU ZA ODNOSIMA KOD ŽENA: Jednostavan gest koji podiže libido, a ima samo jednu manu! 22:01