Strast EVO ZAŠTO JE VAŽNO DA IMAMO INTIMNE ODNOSE ČAK I SA 80 GODINA: Naučnici u novim istraživanjima potvrđuju kako oni utiču na zdravlje, a rezultati su fantastični (FOTO) 18:00
Strast PROGONIO JE GLUMAC I SLAO JOJ ŠOK FOTOGRAFIJE: Poznata lepotica progovorila o maltretiranju koje je trpela na snimanjima (VIDEO) 20:00
Strast OVO SU 3 NAJVEĆE GREŠKE KOJE MUŠKARCI PRAVE U KREVETU: Žene su progovorile na temu intimnih odnosa i njihovi odgovori se neće dopasti jačem polu (FOTO) 19:02
Strast "TOKOM BORAVKA U PARIZU IMALA SAM TROJKU SA RECEPCIONEROM": O iskustvu ove lepotice pričaju svi muškarci, a kada je pomenula policajca svi su zanemeli (FOTO) 19:02
Strast SPAVALA JE SA 300 PARTNERA ZA GODINU DANA: Zavodljiva plavuša otkrila bizarne zahteve koje je dobijala od muškaraca, evo za šta su joj nudili 500 dolara! (FOTO) 16:01
Strast DEVOJKA SVAKI PUT ZAPOČINJE SVAĐU ZATO ŠTO GA JE UHVATILA DA GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE: Međutim, ono što ona radi je mnogo gore! 19:00
Strast DEČKO JE ODBIJAO INTIMNE ODNOSE S NJOM A ONDA JE SAZNALA SUROVU ISTINU: "Bolje da nisam videla to što jesam, ostala sam zapanjena!" 19:00
Ispovesti DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI: "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!" 18:00
Strast ZBOG GRUDI NE MOŽE DA VEŽE PERTLE, ALI NEMA NAMERU DA STANE: Spremila 35.000 evra za novu intervenciju, ali niko neće da je operiše! (FOTO+VIDEO) 20:00
Strast VRELA NOĆ SA KOLEGINICOM PROMENILA JE SVE: Bio je siguran da je ona njegova srodna duša i bio je spreman da učini bilo šta samo da je dobije za sebe 20:00
Strast PRESKOČITE ODLAZAK U TERETANU I UŽIVAJTE U LJUBAVI: Ove poze dokazano troše najviše kalorija! 20:00