Ispovesti

DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI: "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!"

Ispovest žene koja je pokušala da pronađe ljubav na putovanju ali se i to završilo loše po nju.

23.07.2023 20:00

DECENIJAMA JE BILA ZAPOSTAVLJENA U BRAKU PA JE REŠILA DA UDOVOLJI SEBI:  "Muž mi se smeje u lice, govori mi da sam jadnica a život mi je uništio!"
shutterstock.com

Bračni život često je prepun izazova, uspona i padova. Odluka o razvodu nikad nije laka posebno kad iza sebe imate 25 godina bračnog staža, decu i unučiće. 

Ispovest jedne Britanke za britanski San podigla je prašinu na društvenim mrežama. Kako tvrdi decenijama je bila zanemarivana od strane svog supruga. Situacija je postala nepodnošljiva kad su se njihove ćerke udale i odselile a njih dvoje ostali sami.

- Imam 52 godine, a moj suprug 54 i u braku smo već dve i po decenije. Proživela sam pakao u braku, a sve sam se nadala će se bar nešto promeniti u našem odnosu, ali to se nikada nije desilo. Mom suprugu su od samog početka prijatelji, izlasci i alkohol bili važniji od porodice. Dolazio je kući pijan, ili nije dolazio upšte po dva, tri dana a kad bi se konačno pojavio ni reč nije hteo da kaže gde i s kim je bio - započela je svoju ispovest ova žena sa suzama u očima.

Kako je rekla ista situacija je i danas.

Sama sam bila na svaki svoj rođendan, godišnjice, rođendan naših ćerki, potom i unuka...Deca su nam odrasla, konačno imamo vremena za sebe, ali on nema nameru da promeni svoje ponašanje prema meni. Posle svih ovih godina zaslužila sam barem poštovanje ali ne. Život mi je uništio - dodala je ona. 

shutterstock.com

Žena koja je ceo bračni život i sve rođendane provela bez supruga

Kada se suočila sa gorkom istinom da se on nikad neće promeniti rešila je da uradi nešto za svoju dušu. Počela je da uči španski, da putuje i posle godina maštanja konačno je ispunila sebi želju da otputuje u Latinsku Ameriku. Na putovanju je upoznala novom muškarca.

- Sreli smo se na putu do južne Amerike. Mojih je godina i u isto lošem braku poput mene što nas je i zbližilo. Dugo smo pričali, družili se i izlazili, a onda imali intimni odnos. Tih 10 dana živela sam kao u raju. Vodili smoi ljubav svake noći, pa ponovo ujutru, doručkovali u hotelu, a potom odlazili da obilazimo grad. Bila sam na sedmom nebu - ispričala je ona.

Vezu sa mušarcem sa putovanja nastavila je i nakon povratka kući.

Videli smo se nekoliko puta po povratku u Britaniju. Mislila sam da će i on ostaviti ženu, kao što sam ja nameravala da se konačno razvedem od supruga i da ćemo živeti zajedno. Ali, on mi je samo javio da je njegova žena saznala za našu aferu i da prekida vezu samnom. Nakon te poruke potpuno me je blokirao. Da bi stvar bila gora, moj muž je pročitao te poruke, kao i našu prepisku. Ne da ga to nije dotaklo, već mi se smejao u lice. Nazvao me je jadnicom koju je otkačio oženjeni ljubavnik. Ja sam očajna ne znam više šta da radim - požalila se ona bračnoj terapeutkinji. 

shutterstock.com

Letnja romansa koja se tragično završila

Bračna terapeutkinja je naglasila kako najčešće ne savetuje nikoga da se razvede osim ukoliko postoji zlostavljanje u braku.

- Vaš muž nikad nije imao poštovanje prema vama, niti će imati. Razumem zašto ste ušli u vezu sa oženjenim čovekom, ali trebali ste od početka da znate da je to samo avantura i da uživate bez ikakvih očekivanja. Samim tim što vaša prevara nije pogodila vašeg muža sve vam je rekao. O ismevanju koje će vas pratiti do kraja života i da ne pričamo. Mislim da i sami znate šta je najbolje da uradite za sebe. Zaslužujete ljubav i čoveka koji će da vas voli i poštuje, a ne da nekome budete otirač - poručila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)