Ispovesti

PRELJUBNIK U SEDMOJ DECENIJI OTKRIO ŠOK TAJNU: Mislio je da mu je supruga sve oprostila, a onda je saznao za njenu surovu osvetu! (FOTO)

Posle nekoliko godina braka isplivala je istina.

06.07.2023 22:00

PRELJUBNIK U SEDMOJ DECENIJI OTKRIO ŠOK TAJNU: Mislio je da mu je supruga sve oprostila, a onda je saznao za njenu surovu osvetu! (FOTO)
shutterstock.com

Svaki brak je priča za sebe, a jedan muškarac od 61 godinu se požalio pratiocima na internetu da tek u sedmoj deceniji ima velikih problema. Naime, on je pre 11 godina imao aferu sa porodičnom prijateljicom i mislio je da je njegova supruga prešla preko toga, a tek skorije je saznao istinu.

- Mislio sam da je moja žena zaboravila na moju aferu koja je bila pre 11 godina. Ipak, to mi se obilo o glavu. Tačno je da sam suprugu prevario sa porodičnom prijateljicom, ali ona mi je to “naplatila” tako što je imala prolazne veze sa brojnim muškarcima. Mnogi su mislili kako ona zapravo više uopšte nije za mene, ali budući da imamo dva sina koji sada već uveliko imaju svoje porodice, želeo sam da ostarim sa ženom koja je njihova majka - započinje ispovest ovaj čovek, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Prevario suprugu sa porodičnom prijateljicom

Za ovog muškarca veliki problem je nastao kada je shvatio da ga više se*s ne zanima kao ranije, i da čak iz nekog razloga više uopšte nije “aktivan” u spavaćoj sobi.

- Moja supruga ima 55 godina i pre nekoliko godina sam joj priznao da više nisam u mogućnosti da upražnjavam se*s. Delovala je kao da ni njoj više uopšte nije do toga, tek nedavno mi je priznala da je bila zapanjena tom činjenicom i da je iz tog razloga to tražila na drugom mestu. Očajan sam, ne samo činom njene izdaje, već i što nije bila iskrena prema meni, s druge strane ne znam kako da popravim situaciju što se se*sa tiče - požalio se ovaj čovek.

shutterstock.com

Mislio da je njegova žena lako prihvatila izostanak odnosa u braku

Saveti su ubrzo usledili na internetu.

- Vi ste varali suprugu, pa je ona varala vas, svakako je u vašem odnosu tačna tvrdnja da je za svaku svađu potrebno dvoje. Bar sada pokušajte da budete iskreni jedno prema drugome, nikada nije kasno -

- Svako ima svoje razloge što ostaje sa nekim, to što je vaša supruga majka vaše dece nije zanemarljiva činjenica, pa pokušajte da otvoreno pričate sa njom kako na temu vašeg odnosa tako i na temu se*sa -

- Poljupci i maženja mogu da budu dobra uvertira za se*s iako ne mogu u potpunosti da zamene ceo odnos. Njbolje je da posetite lekara i utvrdite zbog čega više ne možete da upražnjavate se*s -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)