Brak i veze OSTAVIO JE TRUDNU LJUBAVNICU I POSLAO JE U ITALIJU: Posle 9 meseci na adresu mu je stiglo nešto šokantno - kada je pročitao poruku, pred ženom je PAO U NESVEST! 13:11
Strast MUŽ JE UNAJMIO PRIVATNOG DETEKTIVA DA ME PRATI, BIO JE UBEĐEN DA GA VARAM, ALI NIJE SAZNAO ŠTA GODINU DANA KRIJEM OD NJEGA: Na kraju mi se izvinio 22:40
Zanimljivosti BORISU KOMNENIĆU JE RAZVOD BIO NAJLEPŠI TRENUTAK U ŽIVOTU: Propustio je odrastanje ćerke, a jedan momenat zauvek mu je promenio život! 17:10
Brak i veze ANONIMNA PORUKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT, ZBOG OVE TRI REČI SAM U AGONIJI: Kad sam pogledao ko je pošiljalac, nije mi bilo dobro! 22:20
Ispovesti POLICAJCU JE UMRLA SUPRUGA NAKON DUGE I TEŠKE BOLESTI: Posle 10 meseci stiglo mu je misteriozno pismo: Kada ga je otvorio, nije mogao da progovori! (VIDEO) 16:35
Brak i veze MUŽU "PLAĆAM" INTIMNIM ODNOSIMA KAD ODRADI KUĆNE POSLOVE, EVO ŠTA JE MORAO DA URADI ZA NEZABORAVNU NOĆ! Svi kritikuju ovu ženu zbog njenog sistema nagrada, evo zašto! 06:50
Brak i veze PRE VENČANJA SAM SE GUŠIO U SUZAMA I OPROSTIO JOJ PRELJUBU, ALI NAŠ BRAK JE BIO GOTOV POSLE 3 DANA: Uradila je NEZAMISLIVU stvar 23:15
Vesti PIJANA PUTNICA POMAHNITALA U AVIONU, PSOVALA MUŽA, A ONDA SU STJUARDESE UZELE LEPLJIVU TRAKU: Šokirani putnici snimili incident (VIDEO) 12:45
Brak i veze MOJA SUPRUGA MI SVAKO VEČE URADI OVO U KREVETU, JA SE BRANIM, ONA NE HAJE: Noćima ne spavam, bojim se naredne noći! 20:14
Vesti MUŠKARAC (69) JE OŽENIO ŽENINU ĆERKU (16)! Kada je izašao pred sud supruzi je morao da otkrije još jednu tajnu - evo čija su deca koja su bila u kući! 21:40
Vesti SAOPŠTILI SU NAM DA NAŠA BEBA IMA AB KRVNU GRUPU - odmah smo znali da nešto nije u redu! Rekli su nam da nije zamenjena, a onda je moja žena počela da URLA! 16:47
Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 20:50