Zanimljivosti SVE JE ZASMEJAVAO, ALI MALO KO JE ZNAO ŠTA MU SE KRILO U DUŠI: Priča o Zoranu Radmiloviću će vas ganuti do suza - ONA mu je promenila život, a otišao je prerano! 13:30
Vesti KARDIOLOG JE DOŽIVEO SRČANI UDAR, KOLEGE SU GA UZALUD OŽIVLJAVALE: Supruga ga uhvatila za ruku, u suzama počela da se moli - a, onda se samo prolomio njen vrisak! (VIDEO) 09:40
Brak i veze USRED NOĆI SAM PRIZNAO DA VOLIM DRUGU ŽENU, A DA TO NISAM NI ZNAO: Supruga mi se brutalno osvetila, šokiran sam da je OVO uradila 23:15
Foto dana Ovo je prava ljubav: čak i nakon 26 godina braka, Patrik Dempsi i Džilijan Fink su ludi jedno za drugim! 11:18
Zanimljivosti PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE VILIJAM IPAK OŽENIO KEJT: Ostavio je, žalio se na OVO - a onda je ŠOK istina isplivala 12:25
Strast TINEJDŽERKA (18) ŠOKIRALA: Spavala sam sa kumom koji je 27 godina stariji, pocrvenim čim se setim šta smo sve radili - ali sada me brine jedna njegova rečenica! 17:50
Brak i veze SVAKOG PETKA DEKA (89) RADI ISTU STVAR ZA SVOJU ŽENU - zbog jednog detalja i mnogi muškarci su plakali kao kiša: Kad su ga pitali zašto, u 4 reči je sve objasnio! (VIDEO) 06:50
Strast USRED NOĆI MOJA SUPRUGA SE ISKRADA IZ KUĆE, SKIDA ODEĆU I GOLA IZLAZI NA ULICU: Sad znam šta je od mene krila 10 godina! 22:10
Brak i veze SUZE SAME IDU: ONA IMA 93 GODINE I BILA JE NA SAMRTI! Ono što je uradio njen partner s kojim je delila život 73 godine, nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO) 18:20
Strast PORUKA OD NEPOZNATOG MUŠKARCA MI JE UNIŠTILA VEZU, A ONDA ME JE ZVALA NJEGOVA SUPRUGA: Ovo nije ni u snovima očekivala, totalni šok! 21:50
Odrasli IMALI SU SREĆAN BRAK, ALI IZNENADA SU POČELI DA SE SVAĐAJU, NISU GOVORILI DANIMA, RAZVOD SE BLIŽIO: A onda su im lekari rekli da oboje imaju isti zdravstveni problem! 16:25
Brak i veze HAOS NA SVADBI: KUM USRED CEREMONIJE PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN U MLADU: Muk i neverica, a onda drama, ovakav kraj niko nije očekivao! 21:30