Odrasli ČOVEK SNIMAO ŠTA PRIČA U SNU, BOLJE DA NIJE, SUPRUGA VAN SEBE, PORODICA U NEVERICI: On 18 godina ovo radi u spavaćoj sobi (VIDEO) 19:00
Brak i veze U BRAKU SMO 14 GODINA, A SUPRUGU NE SMEM DA POLJUBIM ILI DODIRNEM: A onda sam saznao šta krije od mene! 22:00
Zanimljivosti BIO JE LEPOTAN ZA KOJIM SU LUDELE ŽENE: Zbog nje je pogazio sopstvenu reč, sreli su se na plaži na koju je došla zbog drugog! (FOTO) 15:40
Citat dana Moja supruga je jedna u milion, toliko sam srećan što sam je pronašao. Ne treba mi Barbika već dobra osoba 10:12
Citat dana Imam nekoga sa kim mogu da razgovaram o bilo čemu i do koga mi je stalo više nego do bilo čega drugog 13:31
Strast NAJBOLJA PRIJATELJICA MOJE SUPRUGE JE SKOČILA NA MENE U SEPAREU: Kada mi je ovo šapnula na uvo, zaledio sam se i pobegao, sad se noćima budim u znoju 21:30
Brak i veze POSLE 12 GODINA BRAKA DOZVOLILA SAM MUŽU DA NAĐE JOŠ JEDNU SUPRUGU! Svi nas napadaju, a ne znaju u čemu je naša tajna (VIDEO) 20:01
Film, muzika i pozorište ČUVENI SRPSKI KOMIČAR ČAK TRI PUTA SE ŽENIO ISTOM ŽENOM: Najfatalnija veza među glumcima o kojoj se i danas priča! (FOTO) 16:35
Odrasli ŠTA ONA IMA, ŠTO JA NEMAM, TOTALNI HAOS NA VENČANJU, NEPOZNATA ŽENA JE UZELA MIKROFON I "ZALEDILA" MLADOŽENJU: Svatovi slušali u neverici (VIDEO) 22:00
Brak i veze OPROSTIO SAM ŽENI ŠTO ME JE VARALA S MOJIM NAJBOLJIM DRUGOM: Ono što mi radi dovodi me do ludila, ne znam koliko ću još trpeti njena ponižavanja! 16:01
Film, muzika i pozorište SLAVKO ŠTIMAC JE NAJMISTERIOZNIJI SRPSKI GLUMAC: Ova koleginica je bila njegova velika ljubav! 15:50
Dobra knjiga IMALA JE SAMO 9 GODINA KAD JE UPOZNALA PISCA, ON JE ZNAO DA ĆE JE OŽENITI: Bila je njegova saputnica i muza, zbog njega je bila spremna na sve! 17:40