Zanimljivosti IBRAHIMOVIĆEVA ŽENA NA SUDU, SVI GLEDALI U ČUDU KAKO IZGLEDA U ŠESTOJ DECENIJI: Pojavila se zbog sramotnog razloga u stajlingu za prepričavanje (FOTO) 14:01
Brak i veze IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA KAD SAM VIDEO S KIM JE DOŠLA: Nikad joj neću oprostiti ovo poniženje! 17:40
Ispovesti GOVORE MI DA SAM PEDOFILKA JER LJUBIM DESETOGODIŠNJEG DEČAKA NA VENČANJU: A niko ne zna pravu istinu! (FOTO) 13:20
Odrasli PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE I NE MOŽE DA PRESTANE DA RADI OVO! Njegova supruga hoće da PUKNE, izluđuje je već dve godine! (VIDEO) 06:40
Strast BRUTALNO SE OSVETIO KOMŠINICI KOJA JE PREGLASNO VODILA LJUBAV: Zbog nje nisam spavao mesecima, a sada imam san kao beba! 21:30
Strast ČIM SAM OTVORIO ORMAR SA SVOJOM ODEĆOM, ZNAO SAM DA ME SUPRUGA VARA! Jedna sitnica je otkrila šta godinama krije od mene 21:20
Zanimljivosti OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan 18:01
Zanimljivosti AMAL KLUNI NE MOŽE DA SMISLI DEVOJKU BRED PITA: Ne veruje mladoj Ines - ona samo lovi bogatog muža! 10:32
Strast ČIM SAM VIDEO ŽENINU TETOVAŽU, ZNAO SAM DA ME VARA S MOJIM NAJBOLJIM DRUGOM: Ovaj crtež mi je uništio brak! 21:00
Zanimljivosti RAZVODI SE HOLIVUDSKI GLUMAC KOGA SMO GLEDALI U "JUŽNOM VETRU": Suprugu optužio da je njihovog sina oterala u smrt! 17:02
Brak i veze IZAŠLI SMO NA DEJT I POSLE 2 MINUTA SE POJAVILA NJEGOVA SUPRUGA! Kad mi je rekla zašto je tu, umalo sam pala u nesvest 10:20