Vesti PIJANA PUTNICA POMAHNITALA U AVIONU, PSOVALA MUŽA, A ONDA SU STJUARDESE UZELE LEPLJIVU TRAKU: Šokirani putnici snimili incident (VIDEO) 12:45
Brak i veze MOJA SUPRUGA MI SVAKO VEČE URADI OVO U KREVETU, JA SE BRANIM, ONA NE HAJE: Noćima ne spavam, bojim se naredne noći! 20:14
Vesti MUŠKARAC (69) JE OŽENIO ŽENINU ĆERKU (16)! Kada je izašao pred sud supruzi je morao da otkrije još jednu tajnu - evo čija su deca koja su bila u kući! 21:40
Vesti SAOPŠTILI SU NAM DA NAŠA BEBA IMA AB KRVNU GRUPU - odmah smo znali da nešto nije u redu! Rekli su nam da nije zamenjena, a onda je moja žena počela da URLA! 16:47
Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 20:50
Zanimljivosti POGLEDAJTE KAKO JE VESNA MILIĆ DOŠLA NA ISPRAĆAJ VOLJENOM MILORADU: Zbog onog što je držala u ruci suze same liju! (FOTO, VIDEO) 10:38
Zanimljivosti OTAC JE NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU, A OŽENIO JE ĆERKU SVOJE SUPRUGE: Janu je poznavao od njene 4. godine, a onda joj napravio dete s 72 godine! 19:15
Zanimljivosti BOGATI FUDBALER GODINAMA JE TRPEO PROZIVKE NA RAČUN IZGLEDA SVOJE SUPRUGE: Evo kako ona izgleda danas! (FOTO) 10:40
Strast SUPRUGA ME JE POKLONILA MUŽU ZA ROĐENDAN, A OVO JE URADILA PRE AKCIJE: Priča eskort-dame zaprepastila sve 23:20
Strast POKAZAO SAM ŽENINE GOLE SLIKE SVOJIM PRIJATELJIMA, A SADA SAM URADIO JOŠ GORU STVAR: Odmah je zapretila razvodom 21:55
Strast ISPOVEST PROFESIONALNE LJUBAVNICE ŠOKIRA! Ona živi od zavođenja oženjenih muškaraca, a sada otkriva detalj koji nijednoj prevarenoj ženi nikada ne bi pao napamet! 22:05
Vesti NA DAN SMRTI SUPRUGE POSADIO JE NA HILJADE HRASTOVA: 17 godina kasnije otkriveno je šta oni kriju! (VIDEO) 09:41