Strast SUPRUGA ME TRETIRA KO DA SAM OTIRAČ ZA NOGE, A ONDA SAM SAZNAO ŠTA RADI DOK SAM JA NA POSLU: Ovo krije od mene 15 godina, srce mi je slomila! 19:20
Brak i veze U BRAKU SMO 5 GODINA I NIJEDNOM NISAM VODIO LJUBAV SA SUPRUGOM: Ona samo jednu stvar u krevetu voli da radi sa mnom - a onda sam sreo svoju ljubav iz srednje škole! 21:01
Strast NJEGA UZBUĐUJE KADA GA ŽENE UCENJUJU, NAJVIŠE VOLI KADA IM DAJE GOMILU PARA, A POSEBNU ULOGU IMA NJEGOVA SUPRUGA: Svi se krste kada čuju šta je vrhunac njegove fantazije! 19:40
Brak i veze VLADA JE RADIO KAO KUVAR U CRNOJ GORI I JEDNOG DANA MU JE U RESTORAN DOŠLA PRELEPA INDIJKA: Nisu ni sanjali šta će im se dogoditi nekoliko godina kasnije u Srbiji! (VIDEO) 08:12
Strast SUPRUGA 2 GODINE NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM, BIO SAM UBEĐEN DA ME VARA, A ONDA SAM OVO NAŠAO U NJENOM ORMANU I PAO U NESVEST: Doživeo je dvostruki šok, noćima ne spava 14:35
Brak i veze ŽENA ME ŠEST GODINA NIJE VIDELA NAGOG, KAD SE SKINEM, ONA POBEGNE: Kad je obučen od njega traži samo ovo! 21:20
Strast ZASPAO SAM PIJAN U DNEVNOJ SOBI, A KAD SAM SE PROBUDIO NIJE MI BILO ŽENE: Popeo sam se do spavaće sobe i tamo zatekao horor - pozlilo mi je od prizora! 21:30
Strast VARAM SUPRUGU S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM - HTEO SAM DA OSTAVIM SVE ZBOG NJE: A onda sam saznao pravu istinu o svojoj ljubavnici 22:10
Vesti KONAČNO OTKRIVENO ŠTA ARAPSKIM ŠEICIMA MORAJU DA RADE NJIHOVE ŽENE: Ljudi su zgroženim ovim detaljima! 20:55
Strast UBEĐEN SAM DA ME SUPRUGA VARA, PRATIO SAM JE I OTKRIO ŠTA JE 40 MINUTA RADILA U ŠUMI: Ona sve negira, ali ovaj potez je odaje! 21:01
Brak i veze KAD MI JE VERENICA REKLA ČIJI PRSTEN ŽELI DA NOSI NA SVADBI, UMALO SE NISAM ONESVESTIO: Lakše bi mi bilo da me je prevarila! 22:40
Kuce KOGA, BRE, TI IGNORIŠEŠ! PAS OČITAO BUKVICU GAZDI: S njom nema šale - ljudi u NEVERICI gledaju snimak! (VIDEO) 17:10