Brak i veze DIVNA SUPRUGA ME JE NEGOVALA DOK SAM SE BORIO SA RAKOM, SADA HOĆU DA SE RAZVEDEM: Njoj dugujem život, ali OVO moram da uradim! 21:00
Vesti MUŽ JE MENI IZA LEĐA TAJNO PROMENIO IME NAŠE BEBE: Kad sam videla po kome ju je nazvao, odmah sam tražila razvod! 20:00
Brak i veze HTELA SAM DA IZNENADIM LJUBAVNIKA ZA ROĐENDAN: Kad sam OVO videla ispred njegove kuće, shvatila sam kolika sam glupača bila! 21:01
Brak i veze ČIM SAM VIDEO OVE TRI STVARI U NJENOJ TORBI, ZNAO SAM DA ME VARA: U motelu sam postavio zasedu suprugi i njenom ljubavniku, a onda je počeo HAOS! 22:00
Vesti BILA JE UDATA ZA KOSTU 7 GODINA, ALI MU NIKAD NIJE VIDELA LICE: Žena je vrisnula kad ga je ugledala bez brade - i poručila samo jedno! (VIDEO) 13:01
Brak i veze KAD SAM ŽENI PRIZNAO DA SAM SPAVAO S NJENOM NAJBOLJOM DRUGARICOM, REKLA JE DA SAM LAŽOV I POČEO JE TOTALNI HAOS: Preljuba se pretvorila u opštu ludnicu! 22:30
Brak i veze OPROSTIO SAM JOJ PRELJUBU, A ONDA SAM U NJENOM TELEFONU NAŠAO TOPLES SLIKE: Srce mi je prepuklo kad sam video kome ih je slala, ovo je najveća izdaja! 21:00
Odrasli ČOVEK SNIMAO ŠTA PRIČA U SNU, BOLJE DA NIJE, SUPRUGA VAN SEBE, PORODICA U NEVERICI: On 18 godina ovo radi u spavaćoj sobi (VIDEO) 19:00
Brak i veze U BRAKU SMO 14 GODINA, A SUPRUGU NE SMEM DA POLJUBIM ILI DODIRNEM: A onda sam saznao šta krije od mene! 22:00
Zanimljivosti BIO JE LEPOTAN ZA KOJIM SU LUDELE ŽENE: Zbog nje je pogazio sopstvenu reč, sreli su se na plaži na koju je došla zbog drugog! (FOTO) 15:40
Citat dana Moja supruga je jedna u milion, toliko sam srećan što sam je pronašao. Ne treba mi Barbika već dobra osoba 10:12
Citat dana Imam nekoga sa kim mogu da razgovaram o bilo čemu i do koga mi je stalo više nego do bilo čega drugog 13:31