Strast MOJA SUPRUGA 10 GODINA NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Postavio sam joj ultimatum, ali OVO ni u snu nisam očekivao! 21:15
Brak i veze "ČOVEČE, ONA POKUŠAVA DA TE UBIJE": Muž pokazao šta mu supruga radi svako jutro, internet "izgoreo"! (FOTO) 21:15
Zanimljivosti DVA MESECA POSLE RAZVODA PRVU ŽENU BORE ČORBE NAŠLI MRTVU: Roker je to objasnio jednom rečenicom, koja još odzvanja 11:10
Brak i veze PRE 10 GODINA SAM POSLAO PORUKU POGREŠNOJ ŽENI, PROGONI ME ONO ŠTO SE POSLE TOGA DESILO: Život mi se zauvek promenio 21:00
Zanimljivosti "ZARADIO 500 MILIONA, A STAN MU IZGLEDA KAO DA JE DIGAO KREDIT I KUPIO 45 KVADRATA U MIRIJEVU" Ovo je Nadalov dom 07:20
Zanimljivosti ON JE MEĐU NAJBOGATIJIM LJUDIMA NA SVETU, A SUPRUZI JE URADIO BIZARNU STVAR: Podigao joj spomenik nasred dvorišta (FOTO) 21:44
Zanimljivosti NAJVEĆEG ZAVODNIKA JE ŽENA PUŠTALA DA LEŽI U URINU I FEKALIJAMA: Borio se sa opakom bolešću, a prvi znak otkrio slučajno 19:40
Brak i veze ŽENA NA SAMRTI ŠOKIRALA MUŽA PRIZNANJEM: "Njene reči su mi pokidale dušu, sve je uništila!" 15:35
Zanimljivosti ODBIO JE DA SE SKINE I DOBIO OTKAZ: Svaki dan se moli bogu, a zbog svog stava je ostao bez uloga i para 13:01
Ispovesti ŽENA ME JE VARALA S KIM JE STIGLA, SVE SAM JOJ OPROSTIO: A onda sam saznao ko je novi ljubavnik, i život mi se zgadio! 18:20
Roditeljstvo SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE OVAKVOG MUŽA: 10 miliona ljudi oduševljeno kako on brine o suprugi posle porođaja! (VIDEO) 18:54
Zanimljivosti TRAGEDIJE SE KRIJU IZA NAJLEPŠE LJUBAVNE PESME: Supruga i brat su mu poginuli u nesreći, sinovi nastradali u požaru! 14:40