Zanimljivosti

POJAVIO SE IZNENADA NA PRED NJENOM KANCELARIJOM, A NJOJ JE SRCE BRŽE ZALUPALO: Plavokosa lepotica otkrila je detalje neobične romanse sa peračem prozora (VIDEO)

Sve je počelo od jednog pogleda i jednog osmeha.

05.07.2023 15:00

POJAVIO SE IZNENADA NA PRED NJENOM KANCELARIJOM, A NJOJ JE SRCE BRŽE ZALUPALO: Plavokosa lepotica otkrila je detalje neobične romanse sa peračem prozora (VIDEO)
Printscreen/TikTok/twopalmsmedia

Ljubav može da se dogodi na najneobičnijim mestima i onda kad najmanje očekujemo. Jedna devojka podelila je svoje neobično iskustvo i otkrila kako je upoznala zgodnog momka.

Ona se, verovali ili ne, zaljubila u perača prozora koji je viseći na konopcima prao prozore sa spoljne strane njene kancelarije. Bio je dovoljan jedan pogled i osmeh i varnice su planule.

Ona je o svemu iz dana u dan obavešatavala svoje pratioce na Tik Toku koji su iz sveg srca navijalu za ovu neobičnu romansu. 

Printscreen/TikTok/twopalmsmedia

Nove ljubavi počinju na najneobičniji način

 

Kako je objasnila ova plavokosa lepotica već prvog dana primetila je zgodnog perača prozora. Prvo se se samo gledali kroz prozorsko staklo i povremeno razmenjivali osmeh, ali bi njoj svaki put srce brže zakucalo kad bi ha ugledala.

Kako je on danima prao prozore na zgradi u kojoj je smeštena njena kancelarila uhvatila je sebe kako sa čežnjom iščekuje kada će ugledati njegov lik s druge strane stakla. Ubrzo je shvatila da su simpatije obostrane pa se osmelila da uspostavi kontakt s njim. 

Nakon što su se konačno i zvanično upoznali dok je on visio na užadima na njenom prozoru, razmenili su kontakte na društvenim mrežama tačnije na Instagramu.

Reakcije njenih pratilaca na društvenim mrežama bile su podeljene. Dok su jedni iz sveg srca navijali da uspe ova romansa, bilo je i onih koji su upozoravali lepu plavojku da se dobro raspita o svom nesuđenom dečku pre nego što započne vezu s njim.

- Ovo je poput pravog filma. Molim te obaveštavaj nas o svemu.

- Njegov osmeh je božanstven!

- Pogledaj samo kako je gleda, ovo je ljubav na prvi pogled. 

@twopalmsmedia Replying to @Amy O'Neill the part 2 you’ve all been waiting for 💗 #officeromance #lovestory #whathappensnext ♬ original sound - Two Palms Media

 

- Očekujem pozivnicu za venčanje.

- Da li bi mogla da zamisliš prosidbu? verovatno bi joj pružio prsten dok visi na konopcima sa prozora. Joj to bi bilo tako slatko...- bili su samo neki od komentara na mrežama. 

U jednoj od poslednjih objava plavokosa devojka je otkrila da ga nije videla poslednjih dana i da s nestrpljenjem očekju da ponovo ugleda njegovo lice s druge strane stakla.

- Verovatno ti udara čežnju.

- Ko zna možda ima devojku pa je odustao.

- Sve je ovo zabavno i slatko dok ovaj video ne bude ugledala njegova žena.

- Ne verujem da je oženjen. Ovaj spajdermen će se pojaviti kad najmanje budeš očekivala - poručili su joj pratioci na mrežama. 

Koji je bio epilog ove neobične romanse plavokosa lepotica nije želela da otkrije. Ostalo je nedorečeno i da li su se videli na "zemlji" odnosno van radnog vremena. Te detalje devojka je, bar za sad, želela da zadrži samo za sebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)