Sex

OVIM POZAMA ZAGREJTE SOBU TOKOM LEDENIH ZIMSKIH DANA! Koju ste spremni da probate još večeras?

Zimski meseci i niske temperature zaista mogu doneti poseban užitak u intimnim odnosima, pa zašto se onda ne biste dodatno potrudili i svog partnera doveli do ludila?

bySrećna republika

04.12.2022 22:01

OVIM POZAMA ZAGREJTE SOBU TOKOM LEDENIH ZIMSKIH DANA! Koju ste spremni da probate još večeras?
shutterstock.com

Zimsko vreme i duge noći idealni su za zbližavanje i grejanje u paru, a malo toga će vas ugrejati bolje od intimnih odnosa s voljenom osobom. Hladno vreme donosi inspiraciju za isprobavanje novih poza, a mi vam donosimo nekoliko ideja kojima i te kako možete začiniti svoj ljubavni život. Zašto onda ne biste atmosferu u domu zagrejali dodavanjem poveza za oči ili nekog sličnog pomagala pre nego što krenete u vruće igrice ili oralni seks. Takvi mali dodaci sigurno će dodatno zagrejati atmosferu. 

Topao dodir

Na partneru možete isprobati tantričku masažu čiji je glavni cilj povezivanje sa njim, a ne opuštanje mišića. Laganim pokretima osetite šta odgovara vašem partneru i istražite njegovo telo.

Zimsko tuširanje

Zajedničko tuširanje je odlična ideja kad nema žurbe, a tuš služi za grejanje i međusobno šamponiranje. Budite posebno nežni prema partneru, pa se međusobno sapunjajte i masirajte ključna mesta. Para i topao tuš svakako će doprineti uzavreloj atmosferi.

pexels.com

Pravljenje posebne atmosfere za užitak s partnerom svima će prijati 

Snežna kugla

Seks van kuće može da bude dobra ideja, a ako želite efekat "snežne kugle", automobil je idealno mesto. S partnerom se možete poigrati u ugrejanom automobilu dok napolju pada sneg, užitak je zagarantovan.

Igra temperaturom

Za ovaj eksperiment biće vam potrebna seksualna igračka koju možete ohladiti ili ugrejati (samo malo) i to u vodi pre predigre. Isprobajte šta se i vama i partneru više dopada - toplo ili hladno.

Pixabay

Seksualne igračke mogu da začine svačiji intimni život 

Toplo ulje

Ulje za masažu donosi novu dimenziju u dodirima, pa ga zagrejanog možete namazati na grudi ili na deo tela koji vam odgovara. Kontakt s partnerovom kožom biće zaista poseban, pa to možete iskoristiti za dodatni užitak.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)