Sex

OVA PITANJA NE SMETE DA POSTAVLJATE ŽENI POSLE ODNOSA: Svaki muškarac ih je barem jednom izgovorio i onda je usledio hladan tuš!

Ukoliko je bilo dobro u krevetu, ne kvarite užitak nekim nepotrebnim ispitivanjem.

17.11.2022 21:00

OVA PITANJA NE SMETE DA POSTAVLJATE ŽENI POSLE ODNOSA: Svaki muškarac ih je barem jednom izgovorio i onda je usledio hladan tuš!
Foto: Shutterstock

Odnos između dvoje ljudi na pravom je testu tek kada ostanu sami u četiri zida. Iako ste sigurni da između vas dvoje ima hemije, odgovor na ovo pitanje ćete zasigurno znati tek posle noći provedene zajedno. Opšte je pravilo da će muškarcima tokom intimnih odnosa manje smetati pojedini detalji nego kada je reč o lepšem polu.

Srećna Republika vam otkriva i koja su to pitanja koja nikako ne biste trebalo da pitate vašu damu posle uzbudljive noći koju ste proveli zajedno.

1. Da li si doživela orgazam?

shutterstock.com

Bez pitanja na temu orgazma

 

Ženama je obično potrebno više vremena za orgazam, zato ovakva i slična pitanja i požurivanja neće imati srećnu završnicu. Takođe, dame vole muškarca koji preuzme kontrolu u svoje ruke i koji je dovoljno vešt da, po reakciji ženskog tela, oceni da li je do ovoga željenog vrhunca uopšte došlo ili pak ne. Normalno, postoje neke žene koje su vanprosečno stidljive i tihe, ali ni tada ne biste trebali da insistirate na odgovorima. Ukoliko to i pitate, žena će se osetiti manje bitno i daće vam odgovor čisto reda radi. Pravu istinu nećete nikada saznati.

2. Da li je bilo dobro?

shutterstock.com

Da li zaista želite istinu kakav je seks bio?

 

Ovakva pitanja su dozvoljena na početku i tokom samog čina vođenja ljubavi. Doživljavaju se kao smernice koje vam govore da li je pravac u kome se krećete dobar ili pak treba da poradite na nečemu drugom. Ovakva pitanja pravi muškarci ne postavljaju posle seksa. Žena može da pohvali muško umeće u krevetu ukoliko smatra da je neophodno, ali ne mora. Koliko puta ste čuli da je neka žena rekla vama ili vašem bliskom prijatelju da je bio očajan u krevetu? Čak ukoliko i jeste tako, shvatićete i sami na osnovu toga što vam se posle te noći više neće javiti. Ostala zadovoljenja sopstvenog ega ćete morati da potražite na drugom mestu.

3. Koliko si ih imala pre mene?

shutterstock.com

Pitanje koje ne bi trebalo ni da se postavi

 

Ovo pitanje nikada ne biste trebali da postavljate, zato što se ni u čemu ne takmičite. Kakave veze ima broj pre vas i za nju i za vas? Ukoliko vam je zasta stalo do žene, trebali biste da se potrudite da je osvojite po svaku cenu. Pitanje koliko ih je bilo vam svakako neće ničemu koristiti, žena će se osećati demoralisano i sav seksualni naboj koji se do tog momenta sakupljao, se može rasuti poput kule od peska. Prema tome, pamet u glavu!

Bonus video:

Komentari (0)