Ispovesti

IMAM ODNOSE SA UJNOM, DA LI JE TO KAŽNJIVO? Šokantna ispovest muškarca potresla javnost!

Mladić u kasnim dvadesetim podelio je svoje zaprepašćujuće iskustvo sa korisnicima mreže, želeći da zna da li može da završi u zatvoru.

05.11.2022 19:54

IMAM ODNOSE SA UJNOM, DA LI JE TO KAŽNJIVO? Šokantna ispovest muškarca potresla javnost!
shutterstock.com

Seksualna spoznaje kreću još od najranijeg detinjstva. Tada bi trebalo i da se uči o granicama koje je u redu preći, a koje nije, kao i šta se smatra prihvatljivim seksualnim istraživanjem sopstvene ličnosti. Jedan muškarac u kasnim dvadesetim godinama svojom ispovešću je šokirao svetsku javnost, posebno zbog činjenice da je u jednom trenutku naglasio kako ne smatra da radi bilo šta loše. A evo o čemu se radi.

U svojoj ispovesti za San on je otkrio da trenutno ima redovne seksualne odnose sa ujnom, pa je želeo da od čitalaca poznatog britanskog portala sazna da li u vezi sa tim postoji neki problem. Naglasio je da su oboje punoletne osobe i da nikoga ne povređuju takvim ponašanjem. Šokantna priča muškarca sadrži i pitanje da li zbog odnosa sa ujnom može da završi u zatvoru!

- Imam 29 godina, a moja ujna 59 godina. Kada sam se pre šest meseci rastao od devojke i morao da se iselim iz zajedničkog doma, ona me je primila kod sebe u kuću da prenoćim. Kako nisam mogao da priuštim novi stan, logično mi je bilo da prihvatim njen poziv. Ona je udovica i imala je višak slobodnih soba - počinje ispovest mladić koji je želeo da ostane anoniman.

shutterstock.com

Počeo je da ujnu smatra privlačnom ženom sa kojom želi da ima odnose, a sada se pita da li u nečemu greši 

On je objasnio da je sa ujnom uvek imao lep i korektan odnos, te da je bio presrećan što mu se našla u teškoj situaciji.

- Nakon što sam se uselio počeli smo da provodimo večeri zajedno gledajući program na televiziji ili zajedno večerajući. Poverila mi se kako se oseća veoma usamljeno otkad joj je muž, moj ujak, iznenada preminuo pre dve godine. Prijalo joj je društvo i da sa nekim provodi vreme. Shvatio sam koliko sam i ja uživao sa njom. Takođe, počeo sam da primećujem koliko je privlačna žena. Odjednom, sve više sam maštao o tome kako spavam sa njom - otkrio je mladić.

Njegove reči su već dovoljno zastrašujuće, međutim, on je ubrzo naveo kako uprkos svemu ne smatra da je negde pogrešio. 

Sve je bilo na nivou maštarija do jednog trenutka. Bio sam u kupatilu i tuširao se, a pritom sam zaboravio da zaključam vrata. Ona je ušla i zatekla me golog. Odmah se izvinila, međutim, primetio sam da joj se dopalo to što je videla. Nakon toga, među nama se osećala doza seksualne tenzije. Jednog petka, nakon nekoliko čaša vina koje smo zajedno popili, počeli smo da se ljubimo na kauču u dnevnoj sobi. Završio sam u njenom krevetu i imali smo fantastičan seks - istakao je mladi muškarac.

unplash

Mislio je da će ga ujna izbaciti iz stana nakon što su imali seks

Sutradan je shvatio šta se zapravo desilo i mislio je da će se ujna naljutiti na njega, te da joj je učinio neku neprijatnost. Međutim, ništa od toga se nije desilo.

- Narednog dana razmišljao sam o celokupnom događaju. Mislio sam da će me izbaciti iz kuće istog trena i reći da je sve bila velika greška. Nije se desilo ništa od toga. Nekoliko dana kasnije ponovo smo imali seks. Otad više nije bilo neprijatnosti ni u mislima, počeli smo redovno da upražnjavamo odnose. Ipak, složili smo se da ne budemo u vezi, već da je naš odnos puko zadovoljenje potreba. Sve je stvar dogovora, oboje smo odrasli ljudi i nikome ne činimo zlo - smatra mladić, pa postavlja pitanje:

- Da li je ovo što činimo protivzakonito. Mogu li završiti u zatvoru zbog odnosa sa ujnom?

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)