Sex

OVO MUŠKARCE BAŠ ZANIMA: Pitanja o intimnim odnosima na koje žele da čuju odgovore

Zbog nedoumica u vezi seksualnih odnosa, muškarci se osećaju daleko nesigurnije od žena

06.03.2022 14:00

OVO MUŠKARCE BAŠ ZANIMA: Pitanja o intimnim odnosima na koje žele da čuju odgovore
pexels.com

Žene su opterećene svojim izgledom, celulitom, viškom kilograma, garderobom. Muškarce muči samo jedan problem – seks, i zbog njega se osećaju daleko nesigurnije od žena, mada znaju to mnogo bolje da sakriju. Nekoliko pitanja ih stalno muči i stalno pokušavaju da dobiju odgovore na njih.

Da li je veličina zaista važna?

Muškarci uvek postavljaju ovo pitanje, bez obzira koliko ih uveravali da veličina nije bitna i da je najvažnija dobra tehnika. Čak naprotiv, oni najobdareniji mogu biti veoma loši ljubavnici. Uz to, ukoliko je penis prevelik, šanse da će to ženi biti bolno i neugodno su velike.

Da li je bitno trajanje seksa?

U želji da se sve ne svrši malo prebrzo, muškarci koriste razne trikove poput razmišljanja o nečem sasvim trećem. Ipak, isti trikovi seks ponekad mogu odužiti i na više od pola sata što je za ženu već poprilično neugodno. Iako trajanje nije bitno, a da bi žena bila zadovoljena, seks u proseku mora trajati 15-20 minuta.

Pixabay

Ženama je veoma važno vreme provedeno pre samog odnosa

 

Da li je predigra precenjena ili podcenjena?

Većina žena voli predigru. Pogrešno je samo to što muškarci pod tim terminom podrazumevaju samo ljubljenje i maženje. Ženi su bitni još neki drugi faktori pre odnosa. Ona se zagreva za muškarca i kada on priča, a uticaj imaju i prethodni sastanci i zajedničko provedeno vreme.

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

Pre se može reći da se ona oseća izneverenom jer joj muškarac nije priuštio orgazam. To je glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke.

Ženama je orgazam bitan koliko i muškarcima. Razlika je u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

Pixabay

Muškarci ne mogu da shvate kako žene ne uživaju u oralnom seksu koliko i oni

 

Da li je oralni seks bolji od običnog?

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Stoga ih čudi kad žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi se opisati kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe, odlična zabava je zagarantovana, piše cosmopolitan.hr.

Komentari (0)