Da li ste spremni?

ORGAZAM NA KLIK: Uz novu tehnologiju Ilona Maska osetićete VRHUNAC u sekundi!

Mnoge žene imaju veliki problem sa postizanjem vrhunca, a Ilon Mask rešio je da im taj problem i reši!

08.02.2022 19:02

ORGAZAM NA KLIK: Uz novu tehnologiju Ilona Maska osetićete VRHUNAC u sekundi!
pexels.com

Ilon Mask direktor "Neurolinka" ima dva neverovatno ambiciozna cilja. Prvi je da pokori svemir, a drugi da poveže ljudski mozak sa veštačkom inteligencijom. Mask je naveo da će čipovanje ljudskog mozga, koje bi trebalo značajno ad olakša život ljudi, moglo da se desi već u toku 2022. godine, međutim sada je otkrio još jedan mogući benefit ovog čipa. 

Naime, Mask je govorio o tome kako bi čip u ljudskom mozgu mogao mnogo da pomogne ljudima kojima fali neki od udova, poput ruke ili noge, jer bi im pomogao da bolje kontrolišu veštački ekstremitet. Međutim, istraživač Meloj slučajno je svoju saradnicu doveo do orgazma povezavši elektrolite sa jednim delom njene kičme. 

Međutim, razvoj i testiranje ovog slučajnog otkrića koštalo bi preko 6 miliona dolara što je za Meloja trenutno previše i nada se da će nekada moći to da izfinansira. Mask je saznao za otkriće, a njemu novac ne predstavlja nikakav problem, te se čini sasvim moguće da će vam orgazam na klik takođe biti dostupan ove godine. 

Ovo otriće smatra se neverovatno važnim zbog činjenice da se o seksualnom zdravlju, pa i zadovoljstvu žene, danas još uvek jako malo govori, te bi ovo bio revolucionaran način da za žene orgazam postaje svakodnevnica, a ne samo pusti san.   

Komentari (0)