STILSKA ČITANKA

CRVENI TEPISI GORE! OVE poznate dame su nas oduševile svojim modnim izdanjima!

Nova godina tek što je počela a neke zvezde su već stigle da se afirmišu kao ikone stila 2022.!

07.02.2022 15:24

CRVENI TEPISI GORE! OVE poznate dame su nas oduševile svojim modnim izdanjima!
Tanjug/AP

Ako se po jutru dan poznaje, onda je pred nama svakako godina puna modnih eksperimenata i časova stila direktno se crvenog tepiha. Portal Srećna Republika vam predstavlja vaše VIP modne učiteljice.

1. Dženifer Lopez

Prvo nas je ostavila bez daha kada se pojavila od glave do pete u zmijskoj koži. Ali ona ne staje, pa nas je još jednom oduševila u šarenom kaputu i bež čizmama od antilopa.

2. Hejli Biber

Kraljica sportskih lukova se pojavila u duksu, helankama i papučama sa platformom, a kao da joj to nije bilo dovoljno pa nas je još jednom počastila sličnom kombinacijom koja flertuje sa šikom, ovaj put u trenerci, patikama i lakovanom mantilu.

3. Kendal Džener

Manekenka Kendal Džener je odavala prizvuke retro stila, u crnim helankama i jakni, uz dugačke sportske čarape i traku za kosu, baš kao da je izašla iz filma “Flešdens”. Sledeći, kežual autfit je ono što Kendal izdvaja iz mora zvezda, jer je jednostavnom kombinacijom crnih čizama, kariranog blejzera, bele košulje i farmerki izazvala divljenje modnih stručnjaka.

4. Lusi Hejl

 

Glumica Lusi Hejl se odlučila za nešto opušteniji izgled i odabrala je toplu roze jaknicu, crne farmerke, bele patike i pletenu torbu, piše portal usmagazine.com

5. Karli Klos

Manekenka koja je simbol kežual odevnih kobinacija nikada ne razočara. U ovoj igri sa pomalo muževnom estetikom, ona je definitivno pobednik. Teget bomber jakna, svetle farmerke i bele patike za početak a onda i džemper, farmerke, dugačak kaput i mokasine kao repete.

6. Lili Džejms

Glumica Lili Džejms zna da se sa crnom ne greši. All black everything estetika je i ovaj put urodila plodom kada se mlada zvezda odlučila za crno odelo, crne salonke i crne uzane naočare.

7. Hali Beri

Još jedna dama koja sa godinama postaje sve mlađa i svi se pitamo kako joj to polazi za rukom. Zanosna glumica je odluševila u crnoj kratkoj puf haljini sa dubokim izrezom, koju je začinila srebrnim lancem koji se seksipilno spuštao niz njen dekolte ali i crnim salonkama sa pletenim srebrnim kaišem.

8. Kejti Holms

Iako bi je malo ko prepoznao u ovom izdanju, sakrivenu pod maskom, sunčanim naočarima i kapom, mi znamo da je ta elegantno zabundana dama glumica Kejti Holms. U opuštenoj kombinaciji, kaputu boje slatke pavlake, sivom donjem delu trenerke, teget džemperu i bež kanađankama.

9.Kejt Hadson

Ova dama baš zna da se poigra sa klasičnom elegancijom. Ovaj put nas je oduševila kratkom cvetnom haljinom, crnim kaputom, crnim lakovanim sandalama i istom takvom tašnicom. Aksesoari su priča za sebe.

10. Rijana

Buduća mama Rijana je narandžasti tedi kaput i duksericu spojima sa pantalonama sa maskirnim dezenom.

11. Krisi Tigen

Još jedan luk u kome je Krisi Tigen pokazala da sa odećom i obućom crne boje nema greške. Crna haljina sa čipkanim detaljima, crni kaput, crne čizme i crna tašna. Kombinaciju skladno dopunjuju zlatni detalji na torbici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)