VRUĆ FILM ZA HLADNE DANE

FILM ZA PRAZNIČNO UŽIVANJE: Romantično ostvarenje idealno za žensko veče!

Ukoliko planirate da se odmorite od dočeka i pozvali ste drugarice na prazničnu pidžama žurku, portal Srećna Republika vam donosi idealan film da upotpuni vaše veče.

02.01.2022 09:52

FILM ZA PRAZNIČNO UŽIVANJE: Romantično ostvarenje idealno za žensko veče!
youtube/printscreen - Movie Coverage

Ako vam je dosta teških tema i želite samo da se smejete sa društvom i uživate u radosti praznika, predlažemo vam film koji je kao stvoren za vas.

Ostvarenje pod nazivom „The Hating Game“ ili u srpskoj verziji „Mržnja puna ljubavi“ je baš ono što vam treba, verujte nam na reč! Zasnovan na istoimenom romanu autorke Sali Torn, film prati dvoje ljutih rivala i kolega, Lusi i Džošuu.

Glumicu kojoj je poveren lik simpatične i luckaste Lusi sigurno ćete prepoznati. U pitanju je Lusi Hejl koju znate već iz serije „Slatke male lažljivice“. Naizgled hladnog i proračunatog Džosuu glumi Ostin Stovel i sve i da vam se ne svidi postavka filma, on sam je dovoljan razlog da nastavite da gledate, obećavamo!

Dvoje mladih ljudi radi u prisilno spojenoj izdavačkoj kući, koju drže, čudnog li čuda, dva konkurentska izdavača. Na početku filma šefovi objavljuju kunkurs za novo radno mesto i od tog trenutka Lusi i Džoš ulaze u još žešći rat. Ili pak,ne?

Moraćete da pogledate film da biste saznali ali mi vam nećemo spojlovati, samo ubaciti pokoju pikanteriju. Kažu da je od ljubavi do mržnje granica tanka i da je sve dozvoljeno u ljubavi i ratu. Saznajte da li su stvari baš takve kakvima se čine i da li postoji radno mesto koje je vredno slomljenog srca.

Pored univerzalne teme ljubavi i ambicije, film i knjiga se bave i nekim mnogo dubljim i potresnijim temama. Naizgled lako štivo na površini, film se u nekim trenucima pretvara u pravu dramu. Pored pozicije žene u poslovnom svetu i sveprisutne mizoginije, delo se osvrće i na temu prevare i zategnutih odnosa između roditelja i dece.

Pored pritiska koji žene osećaju da nakon izvesnog doba ne budu više same, film se osvrnuo i na temu opravdavanja tuđih očekivanja od nas, razvoja sebe kao ličnosti uprkos tuđim željama i površnosti prvog utiska koji na druge ostavljamo.

Sve u svemu, film je inspirisan praznicima, karijerom i nabijen strašću a ispod površine zalazi i u neke mnogo dublje i intimnije kutke ljudske duše. Stoga, ako želite da saznate kakva je sudbina naših junaka, savetujemo vam da pogledate ovaj film i sebi obezbedite veče čiste zabave. Kokice su u dres kodu, pod stavkom obavezno!

Komentari (0)