Ispovesti

MLADENCI U VRELOM ZAGRLJAJU PRVE BRAČNI NOĆI, RODITELJI SVE VREME PRISUTNI! Šokantna ispovest ima još bizarniji nastavak! (FOTO)

Budući mladoženja se zgranuo bizarnim običajem prve braćne noći koji mu je predočen.

28.10.2022 19:44

MLADENCI U VRELOM ZAGRLJAJU PRVE BRAČNI NOĆI, RODITELJI SVE VREME PRISUTNI! Šokantna ispovest ima još bizarniji nastavak! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Tradicije i običaji širom sveta su različiti. Neki su zaista lepi i emotivni, dok postoje i oni od kojih vas podilazi jeza i pri samoj pomisli. Zaista postoje bizarnosti koje su neki narodi usvojili i toga se drže. Upravo sa ovakvim tipom suočio se jedan od mladoženja koji je svoju šokantnu ispovest podelio na putem platforme  Redit. 

On je govorio o situaciji sa kojom se susreo tokom planiranja venčanja sa svojom izabranicom. Već nakon veridbe primetio je naznake da će morati da ispuni jedan bizarni običaj, međutim, nije tome pridavao previše pažnje.

pexels.com

Prva bračna noć ipak nije romantična

 

-Primetio sam nešto čudno kada smo se devojka i ja verili, zbog toga što su se njeni rođaci često šalili na račun naše prve bračne noći. Ovo je prilično uvrnuto jer sam potpuno uveren da je njena familija svesna naših seksualnih odnosa pre braka i već smo delili krevet tokom prazničnih okupljanja i odmora. Pre nekoliko noći tokom razgovora o planu venčanja i razmatranju lokacije za naš medeni mesec, verenica i ja smo razmenjivali ideje kada mi je ona rekla da nam bračni apartman neće odmah trebati - počeo je mladoženja svoju ispovest.

Foto: Shutterstock

Bizarni običaj prve bračne noći

 

Razlog tome je što želi da nakon venčanja ostane u kuću svojih roditelja gde će oni i prenoćiti jer tako tadicija nalaže. Zbunjen ovim zahtevom, upitao ju je zbog čega to želi kada bi im prijatnije bilo da se osame u apartmanu. Dobio je odgovor koji nije mogao ni da nasluti i koji ga je zaista šokirao: 

shutterstock.com

Mladoženji se slošilo kada je čuo mladin zahtev

 

- Muž i žena po ovoj tradiciji odlaze u spavaću sobu zajedno i oni bi trebalo da ’konzumiraju’ svoj brak. Ostatak porodice tokom svega stoji ispred vrata kako bi mogli da aplaudiraju i proslave prilikom našeg izlaska. Komad naše posteljine se potom seče i prišiva u veliku tapiseriju koju moja tašta poseduje. Smatram da je moja verenica primetila da nisam zadovoljan zbog toga što mi je odmah rekla kako ne moramo zaista konzumirati naš brak ukoliko se osećam nelagodno i možemo se samo pretvarati - istakao je mladoženja u svojoj ispovesti, piše Muškimagazin.

Iako nije poznato da li je poklekao pred budućom suprugom i odlukama njenih roditelja, ovakvi običaji zaista su zgranuli svakog ko je pročitao ovu ispovest.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)