Vesti MLADOŽENJA POLUDEO KAD JE VIDEO U ČEMU JE DOŠLA TETKA NA NJEGOVO VENČANJE: Usledila je osveta mladenaca, nije znala šta ju je snašlo! 19:01
Moda OVAJ DETALJ JE NEOPHODAN SVAKOJ MLADI NA VENČANJU: Trendovi koji dominiraju 2025. kad je u pitanju venčani buket! 12:35
Ispovesti SVEKRVA VERA JOJ JE UOČI VENČANJA KRIŠOM DALA PORUKU: Kada ju je pročitala Anastasija je pobegla i krila se 15 godina, a onda je usledio šok preokret! 21:00
Brak i veze MLADA IZBEZUMLJENA POSLE ONOGA ŠTO SU JOJ ZAOVA I SVEKRVA URADILE PRED VENČANJE: Slomila se i počela da plače kad ju je ugledala, želi da otkaže svadbu! 14:15
Brak i veze MLADOŽENJA JE UHVATIO MLADU ZA VRAT I GURNUO JOJ JE GLAVU U TORTU: Dok su se gosti zgražavali, tu nije bio kraj cirkusu - onda mu je ona još žešće uzvratila! (VIDEO) 15:59
Vesti BAKA NAPRAVILA HAOS NA SVADBI, SVI ŠOKIRANO GLEDALI U VREMEŠNU STARICU: Mladići su je uhvatili za noge i podigli - zbog ove scene svima su pale vilice! (VIDEO) 12:01
Ispovesti MILENA IZ VALJEVA JE MLADENCIMA DALA PRAZNU KOVERTU, PA ZANEMELA ZBOG NJIHOVE REAKCIJE: Preznojila sam se od sramote, nikad neću zaboraviti taj dan 11:21
Vesti OTAC JE UPROPASTIO MOJU SVADBU, ČIM SAM VIDELA S KIM JE DOŠAO, ODMAH SAM IH IZBACILA! Pao mi je mrak na oči, tata me je slagao na moj najvažniji dan 21:20
Vesti SESTRA JE OD MENE TRAŽILA NEŠTO NEOPROSTIVO I ZATO NEĆU IĆI NA NJENO VENČANJE: Svi me napadaju, ali znam da sam u pravu! 18:55
Brak i veze MLADENCI SU UŽIVALI NA VENČANJU, A ONDA SE PROLOMIO VRISAK - svi su potrčali ka prozoru i viknuli: "Božiji znak"! Snimak sa ove svadbe pogledalo je 6,3 miliona ljudi! 15:14
Brak i veze OTAC SE NA DAN VENČANJA OBRATIO ĆERKI I ZETU NIKOLI: Video potresnog govora izazvao lavinu reakcija, čule se ovacije, a suze niko nije mogao da zadrži (VIDEO) 19:45
Vesti SESTRA ME NIJE POZVALA NA SVOJE VENČANJE, SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM ČULA RAZLOG: Njena priča rasplakala je i muškarce, svi su joj poručili jedno! 18:01