Brak i veze EVA JE IMALA SAMO 14 GODINA KAD JE NAJAVILA VENČANJE: Svatovi su šokirano gledali snimak, dok je mlada crvenela i krila lice rukama! (VIDEO) 20:10
Brak i veze POMAHNITALA DRUGARICA SE OBRATILA MLADI I PORUČILA - POGLEDAJ OSOBU KOJA SEDI PORED TEBE: Jezive reči nikoga nisu ostavile ravnodušnim, gosti pretrnuli od straha 13:50
Brak i veze MLADOŽENJIN DRUG JE ČEKAO SVADBU DA RAZOTKRIJE BURNU MLADINU PROŠLOST: Uzeo je mikrofon i opleo - istina je planula kao šibica - u sve je bio umešao i on sam 13:15
Zanimljivosti KRAH LJUBAVI PRINCA I PRINCEZE POSLE 14 GODINA BRAKA: On je brže bolje smuvao drugaricu koja nosi stvari njegove bivše žene 15:50
Brak i veze KUM JE USTAO DA ODRŽI GOVOR NA SVADBI: Posle njegovih reči MLADA je bila bleda kao krpa, a mladoženji nije bilo dobro! (VIDEO) 18:50
Strast SPAVALA SAM SA 100 LJUDI OTKADA SMO VERENI, A PRVU BRAČNU NOĆ ĆU PROVESTI SA 30 NJEGOVIH PRIJATELJA: Buduća mlada otkrila šta se noću dešava na bludnoj farmi 12:01
Vesti MLADA ZADOBILA OZBILJNE POVREDE TOKOM VENČANJA: Samo je želela da ima najbolje fotografije, a onda je usledio jeziv udarac! (VIDEO) 18:10
Ispovesti SLAVICA JE IZ NEMAČKE DOŠLA U SRBIJU ZBOG SVADBE SVOJE SESTRIČINE: "Kada su počeli da čitaju ko je koliko doneo za poklon, doživela sam najveće poniženje u životu"! 18:10
Brak i veze GORAN IZ BEOGRADA OŽENIO JE DEVOJKU SA SELA: Već na venčanju doživeo je šok - zbog onog što je tamo zatekao, teško se oporavio! 20:45
Vesti OČUH MI JE PRIREDIO JEZIVU SCENU NA DAN VENČANJA: Usred svega, ušao je muškarac i počeo da radi OVO! Svi su bili u suzama! 09:40
Ispovesti KUMI SAM KAO POKLON ZA SVADBU DALA 20 EVRA: Mlada je pred svima otvorila kovertu - htela sam da umrem od sramote, a onda... 06:50
Zanimljivosti JEDNA FOTOGRAFIJA ĆERKE POKOJNOG SAŠE POPOVIĆA SVE OTKRIVA: Ovakav je bio njihov odnos - suze same idu! (FOTO) 13:56