Brak i veze VEČITI VERENICI ILI GLAVOM KROZ ZID? Evo koliko ZAISTA treba da budete u vezi pre venčanja, odgovor će mnoge iznenaditi! 21:01
Vesti NEVIĐEN GEST NA SVADBI: Brat stao ispred mlade i dao joj nešto što je sve rasplakalo! (VIDEO) 18:20
Vesti MLADENCI SU BILI ZAPANJENI, SVE SNIMLJENO: Kad ti rođena sestra uništi venčanje, a milioni to gledaju! (VIDEO) 19:20
Vesti IZBIO HAOS NA SRPSKOJ SVADBI: Mladenci strogo naglasili da deca nisu dobrodošla, ali OVO jeste! 11:40
Vesti TRI DANA PRE VENČANJA JE SAZNALA DA JU JE VERENIK PREVARIO NA MOMAČKOJ VEČERI, ALI SE IPAK UDALA ZA NJEGA: A posle dve nedelje mu je priredila pakao! 18:00
Brak i veze SVEKAR I SVEKRVA SU HTELI DA MI SPREČE UNAPREĐENJE NA POSLU: Moja osveta je bila surova, boli ih i posle 10 godina! 19:45
Vesti OVAKAV POKLON ZA SVADBU NIKO NIJE DOBIO, 17 LEPOTICA IGRALO SAMO ZA NJEGA: Mladoženja zanemeo, ljudi ne veruju da se ovo dogodilo (VIDEO) 19:00
Ispovesti IZBACIO SAM MAJKU SA SVOG VENČANJA: Pao mi je mrak na oči kad sam video s kim je došla, nikad joj neću oprostiti tu sramotu! 19:30
Vesti POMAHNITALA SVEKRVA MI JE NA MOJOJ SVADBI ZALEPILA TORTU U LICE, A ONDA ME JE I PONIZILA PRED SVIMA: Reakcija mog muža je bila neverovatna! (VIDEO) 19:00
Brak i veze NISI VALJDA TO URADIO, MUČENIČE, USRED SVOG VENČANJA SUPRUGU NAZVAO IMENOM BIVŠE DEVOJKE: Reakcija mlade će vas oboriti s nogu! (VIDEO) 20:08
Vesti EVO KAKO SU SE MLADENCI ZAHVALILIL SVOJIM OČEVIMA KOJI SU PLATILI VENČANJE: Dva miliona ljudi zanemelo, a posle 3 sekunde je počelo vrištanje (VIDEO) 19:00