Vesti Mladu napali zbog PROVIDNE HALJINE, a kad su stigle DEVERUŠE, svi su zanemeli: Ovo se viđa jednom u životu (VIDEO) 19:05
Vesti Od kume sam na svadbi dobila koverat sa 50 evra, a onda sam je iz jednog razloga PRECRTALA iz života 17:20
Zanimljivosti Iscurele PRVE FOTKE sa luksuznog venčanja Selene Gomez! Obezbeđenje platila 300.000 EVRA, ali ovo im je promaklo 12:05
Zanimljivosti Najmlađi sin KARAĐORĐEVIĆA se oženio: Aleksandar se zaljubio u doktorku Vesnu - ovo su detalji dva venčanja (FOTO) 11:23
Vesti Pijani kum mi je uništio venčanje, prvo smo mu oteli mikrofon tokom zdravice, ali onda je usledila KATASTROFA! 21:15
Brak i veze SVADBA se pretvorila u CIRKUS: Zbog jednog mladinog postupka mladoženja je napravio haos, a ona je završila u GOMILI (VIDEO) 10:05
Vesti Zbog onoga što je gošća donela na venčanje, mladoženjina majka POLUDELA: "Izgledaš kao beskućnik, OBRUKALA SI NAS SVE" 11:50
Brak i veze Nepoznat muškarac je upao na našu SVADBU: Tek posle 4 godine je otkriveno ko je stvarno on i ne mogu da dođem sebi 08:20
Vesti Budi moj vafl! Mladoženja napravio mega lapsus usred venčanja, mlada se skoro srušila od smeha (VIDEO) 17:40
Brak i veze VEČITI VERENICI ILI GLAVOM KROZ ZID? Evo koliko ZAISTA treba da budete u vezi pre venčanja, odgovor će mnoge iznenaditi! 21:01