Vesti Umesto mladenačke torte, pred svima su rezali OVO, a gosti su zaprepašćeno posmatrali (VIDEO) 14:05
Brak i veze PRVI PUT su se poljubili na venčanju, nikad nisu spavali u ISTOJ SOBI: Ovaj par za to ima BAŠ JAK razlog 14:30
Vesti TETKA je usred mog venčanja viknula moje ime - nasmejala sam se, ali to je bio GLAS SA NEBA da prekinem sve! 16:07
Brak i veze Mladenci su plesali PRVI PLES kada se IZNENADA pojavio ON: Lice je sakrio, uzeo mikrofon i izustio... (VIDEO) 10:50
Vesti Mlada se popela na sto, sevnulo SVE, a onda je prišla mladoženji: Tu se dešava ONO zbog čega treba pokriti oči (VIDEO) 13:01
Brak i veze Cela SRBIJA priča o ovoj SVADBI: Kada je stigla mladenačka torta desilo se nešto što je ZAPALILO DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO) 21:05
Vesti Zaneli se dok je on skidao podvezicu: Mladoženja završio ispod haljine, njen otac hteo da umre od sramote (VIDEO) 21:01
Vesti Mladu napali zbog PROVIDNE HALJINE, a kad su stigle DEVERUŠE, svi su zanemeli: Ovo se viđa jednom u životu (VIDEO) 19:05
Vesti Od kume sam na svadbi dobila koverat sa 50 evra, a onda sam je iz jednog razloga PRECRTALA iz života 17:20
Zanimljivosti Iscurele PRVE FOTKE sa luksuznog venčanja Selene Gomez! Obezbeđenje platila 300.000 EVRA, ali ovo im je promaklo 12:05