Brak i veze MLADENCI SU IZVODILI PRVI PLES - u trenu se sve rasulo dok je ona vrištala na podu! Gosti zabezeknuto gledali HAOS koji im se odigravao pred očima 20:45
Brak i veze ČEKAO JE MLADU U CRKVI KADA JE NA RAZGLASU ČUO ŽENSKI GLAS: Zapanjio se, a zatim počeo da roni suze - ove reči su ga slomile na komade! 09:30
Brak i veze SKANDAL NA SVADBI! MLADOŽENJA JE MLADU IZMAZAO TORTOM, a ona je rešila da mu se osveti istom merom! Usledio je neviđeni haos, nisu mogli da ga zadrže! (VIDEO) 18:10
Brak i veze MLADA PODIGLA VENČANICU PRED SVIMA i mužu pokazala zadnjicu: "Ti na meni zauvek" rekla je dok su milioni šokirano gledali 12:01
Brak i veze SVI ŽELE VENČANJE U MAJU, A TO JE OGROMNA GREŠKA: Evo šta narodna verovanja kažu - koji mesec je najbolji za svadbu! 08:25
Brak i veze KADA JE IMALA 14 SNIMILA JE VIDEO KOJI ĆE PUSTITI NA NJENOJ SVADBI: Ono što je tada predvidela SVE je nateralo na suze 18:10
Brak i veze TATA ME JE VODIO DO OLTARA KADA JE NAGLO ZAUSTAVIO VENČANJE! Povukao ga je za ruku dok se gost branio, POTEKLA je reka suza 11:20
Ispovesti MAMA JE BEZ SRAMA TRAŽILA OVO NA MOJOJ SVADBI! Uništava uspomenu na mog pokojnog oca, ne znam kako je nije sramota! 22:05
Ispovesti "NOĆ PRED VENČANJE VIDELA SAM PORUKE BUDUĆEG MUŽA": Nastao je muk, a onda je pala - odlučila se da uradi nešto nezapamćeno, svatovi su u ŠOKU gledali! 15:39
Vesti MLADA JE POTROŠILA NA HILJADE DOLARA NA FOTOGRAFIJE S VENČANJA: A kada ih je pogledala, ostala je paralisana od šoka zbog onog što je ugledala! (VIDEO) 14:10
Brak i veze IAKO DELUJU KAO REGULARAN PAR, kad malo bolje pogledate videćete nešto šokantno: Jedan njihov video pregledan je 600.000 puta! (FOTO) 18:20
Brak i veze PET MINUTA PRE VENČANJA MLADOŽENJA JU JE UHVATIO ZA RUKU I OTKRIO ISTINU O SEBI: Mlada je plakala kao kiša, svi su zanemeli! (FOTO) 17:45