Brak i veze ŠOK NA SVADBI: MLADOŽENJA I MLADA SE POTUKLI, a onda je usledilo nešto još dramatičnije! Gosti u čudu posmatrali ono što im se odvijalo pred očima! (VIDEO) 14:45
Zanimljivosti ĆERKA HRVATSKOG TAJKUNA IZAZVALA HAOS: Otkrila šta joj je muž, s kojim čeka dete, rekao samo zato što je poručila jedan sok! (FOTO) 12:26
Mace NA SVADBU MI JE UŠETAO NEPOZVAN GOST: Nisam znala šta da uradim, samo sam prišla i podigla ga od sreće (VIDEO) 15:22
Roditeljstvo NOSILA JE DETE U RUKAMA, A ONDA SU SVI VIDELI DA JOJ SE NEŠTO VUČE NA VENČANICI: Zaprepašćeni gosti su VRISNULI od šoka (VIDEO) 09:30
Brak i veze OVO JE PRVI PLES O KOM SVI BRUJE: Počela je romantična muzika, prigušila su se svetla i krenuo dim, a onda se mlada spustila i zgrabila muža! (VIDEO) 18:01
Brak i veze DRAMA NA SVADBI U HERCEGOVINI: Dok su mladenci izgovarali zavete u crkvi se prolomio glas, venčanje je prekinuto, sveštenik je prekrio usta od ŠOKA (VIDEO) 13:11
Vesti ZAOBIŠLA JE MLADENCE DA BI BILA U CENTRU PAŽNJE: A onda joj je karma žestoko vratila, ljudi su vrisnuli, pa se sledili od šoka (VIDEO) 09:30
Ispovesti GOVORE MI DA SAM PEDOFILKA JER LJUBIM DESETOGODIŠNJEG DEČAKA NA VENČANJU: A niko ne zna pravu istinu! (FOTO) 15:20
Roditeljstvo JEDVA JE ČEKALA DA VIDI ĆERKU KOJA SE UDAVALA, a onda je zanemela od šoka! Nije mogla da veruje šta ona ima na sebi, suze su same lile niz lice! (VIDEO) 10:30
Vesti UŽIVALI SU U BAJKOVITOM PRVOM PLESU, a onda ju je podigao i samo se začuo čudan zvuk! Ispustio je mladu, ona je vrisnula, a on počeo da beži! (VIDEO) 12:35
Zanimljivosti BOMBA IZ AMERIKE: MELANIJA OTKRILA ČIME TRAMP RASPOLAŽE! Bivša prva dama SAD progovorila o intimi sa suprugom i čime ju je osvojio! (VIDEO) 15:36