Ispovesti IMALI SU VENČANJE KAO IZ BAJKE, A ONDA JE MLADOŽENJA URADIO NEŠTO JEZIVO - celu noć je preplakala u kupatilu! 19:30
Brak i veze USRED VENČANJA ZAČUO SE JEDAN GLAS I MLADA JE ZNALA DA SE OSTVARILA NJENA NAJVEĆA NOĆNA MORA: Nastao opšti haos na svadbi! (VIDEO) 22:50
Brak i veze SKANDAL NA SVADBI! Mladenci su izašli pred goste, a onda je iza njih pušten video! Mladoženja je pred svima otkrio kako ga ona vara s njegovim rođakom! (VIDEO) 11:50
Ispovesti NA DAN VENČANJA MLADOŽENJA SE NIJE POJAVIO, a ona je poslala drugaricu u njegov stan: Mučena devojka se od šoka sručila 21:40
Vesti SVEKRVA JE PODIGLA ČAŠU DA NAZDRAVI NA SVADBI SINA: Zbog njenih reči pukla bruka, mlada je bila crvena kao bulka! 20:25
Brak i veze KADA JE MOJA BUDUĆA SVEKRVA TRAŽILA DA OVO NOSIM NA VENČANJU, ZAGRCNULA SAM SE OD ŠOKA: Uz to mi je rekla i nešto jezivo, ne mogu da se oporavim! 08:30
Brak i veze HAOS NA SVADBI - ZBOG MLADE LJUDIMA PALE VILICE DO POLA: Venčanica kao da nije imala donji deo, sevnule noge u halterima, a onda se pojavio mladoženja, još veći ŠOK! (VIDEO) 17:45
Vesti SVEŠTENIK JE PITAO DA LI NEKO IMA NEŠTO PROTIV DA SE PAR VENČA - U TRENU JE NASTAO HAOS: Mlada je zadigla venčanicu i pokazala šta drži među nogama, mladoženja se jedva sabrao! (VIDEO) 13:45
Brak i veze SVET NE PRESTAJE DA BRUJI O JEDNOJ OD NAJSKUPLJIH ROMSKIH SVADBI NA SVETU: Ove fotografije su obišle planetu, noć u hotelu košta 12.000, a ovaj detalj ostavlja bez daha! 17:56
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40
Brak i veze USRED CRKVENOG VENČANJA MUŽ JE NEŠTO PRIZNAO ŽENI: Šokirana mlada nije mogla da dođe sebi - pa zar da joj to uradi na dan svadbe?! 11:35
Ispovesti UDALA SE IZ ŠALE MISLEĆI DA POMAŽE NESREĆNOM MUŠKARCU: Onda je oktiveno šta je stvarno planirao i SVI su se zaprepastili! 21:50