Brak i veze SKANDAL U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO": Dok je išla ka oltaru ON se okrenuo i kad je videla šta ima u ustima, umalo nije pala, usledila je DRAMA! (VIDEO) 09:10
Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 12:30
Ispovesti POJAVILA SAM SE NA SVADBI BIVŠEG SA JASNIM CILJEM: Mladoženja mi je skočio u zagrljaj, a sutradan nas je sačekao LOM 08:30
Brak i veze STIGLA IM JE TORTA, A ONDA JE MLADOŽENJA ZGRABIO MLADU ZA GLAVU: Gosti su vrisnuli u čudu, zbog njene naredne reakcije su zanemeli! (VIDEO) 12:54
Brak i veze OVO JE PRVI PLES O KOM SVI BRUJE: Počela je romantična muzika, prigušila su se svetla i krenuo dim, a onda se mlada spustila i zgrabila muža! (VIDEO) 16:01
Vesti UŽIVALI SU U BAJKOVITOM PRVOM PLESU, a onda ju je podigao i samo se začuo čudan zvuk! Ispustio je mladu, ona je vrisnula, a on počeo da beži! (VIDEO) 10:35
Brak i veze UDALA SE LEPOTICA, ALI KADA SU LJUDI UGLEDALI MLADOŽENJU SVE JE STALO! O ovom videu bruji svet! (VIDEO) 14:16
Ispovesti BILA MI JE NAJBOLJA DRUGARICA I KUMA, A UJELA ME JE ZA SRCE: Zabila mi je nož u leđa i to na dan samog venčanja! 19:30
Vesti ZAŠTO GOŠĆE NA VENČANJU NE SMEJU DA NOSE CRVENU BOJU? Stručnjak otkriva kakve to veze ima sa mladoženjom 09:31
Brak i veze GOSTI NA VENČANJU SU ČEKALI DA GLEDAJU EMOTIVAN VIDEO: Usledio šokantan snimak mladinog intimnog odnosa, ali sa drugim! 19:35
Brak i veze "BOLJE JE PRVO SE VENČATI PA DOBITI DETE, A NE OBRNUTO": Zbog ovog videa mnogi žele da zabrane decu na svadbama 12:12
Brak i veze MLADOŽENJA JE IZVADIO SVEŽANJ IZ KOFERA: Onda je njime obavio mladu, svi su ostali zapanjeni kada su shvatili šta je u tome! (VIDEO) 18:30