Ispovesti PREVARILA ME JE 6 SATI POSLE SVADBE, NA SEBI JE JOŠ IMALA VENČANICU: Ali tu nije bio kraj, stala je pred mene i tražila mi nešto zbog čega se umalo nisam srušio! 22:30
Ispovesti SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, A ONDA SAM GA UHVATILA NA DELU U KOLIMA: Ona je bila okrenuta ledjima, a kada me je pogledala - jedva sam ostala na nogama! 22:30
Ispovesti IMAMO 56 I 62 GODINE I JEDNO PRAVILO STROGO POŠTUJEMO U KREVETU: Zato i dalje imamo savršene intimne odnose! 21:30
Brak i veze OTIŠLA JE NA MEDENI MESEC IAKO JOJ JE MUŽ UMRO MALO PRE TOGA! Kada je upitana za razlog, sve je ostavila u ČUDU (VIDEO) 04:46
Ispovesti TIK PRED VENČANJE SAZNALA JE ŠOK - ISTINU: Umesto da otkaže svadbu mlada je uradila ovo i sve zaprepastila! 17:01
Ispovesti MEDENI MESEC SE PRETVORIO U KATASTROFU: Nervozan muž je uništio romantiku u Parizu, a za sve je okrivio ženu (FOTO) 19:00
Brak i veze NIJE VIDELA DRUGARICU 10 GODINA, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA: Tražila mi je da joj stavim 300 evra u kovertu za svadbu, a onda rekla nešto što me je zapanjilo! 19:01
Ispovesti MOJA PRVA BRAČNA NOĆ JE BILA KATASTROFA, URLALA SAM OD BOLOVA: Ispovest devojke koja je čuvala nevinost do braka izazvala je veliku buru! 21:01
Horoskop OVNOVIMA RIM, DEVICAMA TAJLAND, A STRELCU KARIBI! Ovo su idealne destinacije za medeni mesec za svaki znak! 19:00