Ispovesti

BILA SAM SA OSMORICOM MUŠKARACA U ISTO VREME! Poznata influenserka otkrila i sve detalje kako je to izgledalo (FOTO)

Raskošna brineta Grejsi Aruda progovorila je o jednoj od svojih burnih noći, a zbog njene ispovesti retko ko može da ostane ravnodušan.

26.12.2022 09:05

BILA SAM SA OSMORICOM MUŠKARACA U ISTO VREME! Poznata influenserka otkrila i sve detalje kako je to izgledalo (FOTO)
INSTAGRAM.COM/GREISYARUDA

Influenserka Grejsi Aruda šokirala je svetsku javnost ispovešću o svom raskalašnom seksualnom životu, budući da je ta atraktivna brineta, između ostalog, priznala da voli "miris seksa". Influenserka je ostavila obožavatelje bez teksta kada je počela da otkriva svoje fetiše i progovorila o iskustvima koje je doživela.

Ona je priznala da je jednom imala seks sa osam muškaraca u isto vreme. Da stvar bude neverovatnija, ta atraktivna Brazilka, koja ima 4,6 miliona pratilaca na Instagramu, bez ustručavanja je opisala sve detalje tih  svojih egzibicija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geisy Arruda (@geisy_arruda)

Naime, Grejsi je rekla da se događaj odigrao u kući svingera i da je imala dovoljno "rupa" da svi budu srećni. Inače, ona je ove godine objavila da je biseksualka.

- Imam i dve ruke, pa mogu bar pet osoba da zadovoljim, bilo je veoma uzbudljivo kada nas je bilo osmoro. Želim sve da probam. Volim mirisne ljude. Volim miris seksa, ali osoba mora lepo da miriše. Ako ću da poljubim ženu u vrat, moram da osetim miris parfema. Moram da osetim miris kolonjske vode - govorila je Grejsi, piše Dejli Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geisy Arruda (@geisy_arruda)

Ona je, takođe, objavila knjigu s nazivom „Ne gasi moju vatru: Gori sa mnom“, u kojoj je navela bizarne zahteve koje je dobijala od fanova. Jedan od njih je i seks u vozilu Ubera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geisy Arruda (@geisy_arruda)

U istraživanju koje je sproveo vebsajt brazilskih svingera, Seklog 2020. godine, 7,1 odsto ispitanika je reklo da je već učestvovalo u grupnim seksualnim odnosima, dok je 18,7 odsto otkrilo da želi da učestvuje u jednom nakon uvođenja vakcine protiv KOVIDA-19. Seksualni terapeuti savetuju početnicima da budu oprezni u pogledu rizika od polno prenosivih bolesti ili mogućnosti za pojavu seksualnog zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

DrKadzija

23.12.2022 13:18

Može da razmeni iskustva sa Qatarskom Sheikhom Salwom, koju su u UK uhapsili u hotelu dok se igrala Snežane i 7 patrljaka.

Силвија

17.02.2023 06:05

дро##...популаришете разврат...баш фино

Stevica

18.02.2023 08:52

Da ima 8 rupa morala ga primat i u nos i oba uva ?! 😳