Brak i veze LJUDI MASOVNO KUPUJU I OKREĆU NAOPAKO ANANASE U MARKETIMA! Šta se ovo dešava, svetom se širi nešto nečuveno, svi zapanjeni?! (VIDEO) 14:25
Vesti OTIŠLA SAM NA FESTIVAL NUDISTA I DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Prišao mi je par i tražili su OVO, a jednu stvar nisam očekivala 21:15
Ispovesti VERENIK JOJ PROVODI PREVIŠE VREMENA U TERETANI: "Kada mi je drugarica pokazala fotku na jednom sajtu, slošilo mi se" 16:12
Strast IDEMO NA SVINGERSKO KRSTARENJE 3. GODINU ZAREDOM: Ovaj znak na vratima znači da smo "za igru" 19:59
Strast "MOJA ŽENA I JA ČESTO IMAMO ODNOSE SA DRUGIM PAROVIMA, ALI JA IMAM BLOKADU": Muškarac se iznenada suočio sa neočekivanim problemom 21:00
Ispovesti "SLUČAJNO SAM UZELA TELEFON SVOGA DEČKA I OTKRILA JEZIVE SNIMKE": Afere su se samo nizale, sledio je šok za šokom! (FOTO) 21:00
Strast ODUVEK SU JE PRIVLAČILI SVINGERSKI PAROVI I ŽELELA JE DA TO PREDLOŽI PARTNERU: "Ne znam kako da mu kažem da u naš krevet ubacimo još jednog muškarca ili čak par!" 20:59
Ispovesti BILA SAM SA OSMORICOM MUŠKARACA U ISTO VREME! Poznata influenserka otkrila i sve detalje kako je to izgledalo (FOTO) 08:05
Ispovesti Ne smeta mi njena burna prošlost, ali zašto je moja devojka i dalje na SAJTOVIMA ZA SVINGERE? 20:00