Ispovesti

PROGOVORILA STJUARDESA EMA: Napustila je posao, pa otkrila šta se dešava na letovima između članova posade i o najskrivenijim aferama!

Mnogi su spekulisali o dešavanjima u kabinama aviona i hotelima, sada je sve potvrđeno.

29.12.2022 19:01

PROGOVORILA STJUARDESA EMA: Napustila je posao, pa otkrila šta se dešava na letovima između članova posade i o najskrivenijim aferama!
instagram.com/emmataylor

Ema Tejlor je bila stjuardesa za Rajaner samo pet meseci, ali je i za to kratko vreme doživela mnogo iznenađujućih trenutaka tokom letova. Kako tvrdi, bila je svedok mnogobrojnih romansi koje započnu kada avion uzleti i završe se već po njegovom sletanju. 

- Nisam previše sigurna u vezi sa romansom između posade i putnika, ali definitivno sam naišla na mnogo veza među članovima posade. Postoji mnogo njih koji su zapravo zajedno, pa čak i u braku dok rade zajedno, dok ima i onih kratkotrajnih iromansi između pilota i kabinskog osoblja koje traju samo dok je letelica na nebu - otkrila je Ema.

instagram.com/emmataylor

Ema Tejlor mesecima radila je kao stjuardesa za Rajaner

Kako dalje ističe, to nije nešto što ona želi. Smatra da nikada ne bi mogla da započne vezu sa nekim od putnika, a posebno ne sa nekim od kolega. Međutim, neki turisti su bili uporni u tome da je osvoje, te su je posle letova tražili na društvenim mrežama kako bi je kontaktirali.  

- Znam da ponekad putnici pronađu naše društvene mreže pošalju nam poruku! Jednom mi se to dogodilo kada me je momak  pronašao na Fejsbuku i pitao me za sastanak. Imam dečka pa je logično da nisam bila zainteresovana, ali to se često dešava - rekla je Ema, piše Dejli Star.

Ranije su postojale spekulacije o vezama stjuardesa i kabinskog osoblja tokom leta, pa čak i nekih vrelih avantura. Osim toga, Lusinda Staford, stjuardesa iz jednog popularnog američkog rijalitija, tvrdi da je situacija prilično uobičajena kada piloti i posada imaju slobodno vreme u hotelima između letova.

Ona je prokomentarisala:

- Čujete priče o kabinskom osoblju koje kucka na vrata pilotima, zbog čega je sledećeg dana veoma nezgodno - jedan je od njenih komentara koji insinuiraju o vrelim noćima koje kolege sa leta zajedno provode, a već sutradan su osuđeni jedni na druge hiljadama kilomeatara iznad tla.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)