Telo

MISLITE DA OVE LEPOTICE IMAJU SAVRŠENO TELO? Snimak celulita i strija će vas demantovati, svi su iznenađeni ovom obmanom! (VIDEO)

Sadržaj sa društvenih mreža treba konzumirati sa rezervom, jer iza toga postoji i druga strana priče, a dve tiktokerk su pokazale da i pored svog savršenog tela dele iste muke kao i druge žene.

24.12.2022 18:01

MISLITE DA OVE LEPOTICE IMAJU SAVRŠENO TELO? Snimak celulita i strija će vas demantovati, svi su iznenađeni ovom obmanom! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/parisandiofficial

Mnoge žene provode vreme u teretani kako bi izgledale zdravije i atraktivnije. Neretko je slika koju druge žene vide na društvenim mrežama deprimirajuća za njih i mnogima pada samopouzdanje upoređujući se sa tim zgodnim lepoticama. Nije tajna da se iza takvog tela kriju sati, meseci pa i godine rada na sebi. Međutim, koliko god se žene trudile da telo dovedu do savršenstva, uvek ima nešto čime su nezadovoljne, kao i sve druge. 

Iako na prvi pogled deluju poput izvajanih figura, često se iza toga krije i druga strana medalje. Sa mnogim nesavršenostima koje prate sve nas, suočavaju se i dame koje itekako dobro izgledaju.

U jednom tiktok snimku koji se pojavio na mrežama prikazano je telo ovih zgodnih lepotica u svom pravom izdanju. Iako su proporcije tu, telo je zategnuto i čini se da je svaki mišić jasno definisan i ove dame se suočavaju sa strijama, salom na stomaku i celulitom. Snimak prati opis: Tela koja izgledaju ovako....takođe izgledaju i ovako. Sva tela su lepa" 

Dok devojke poziraju u sportskim setovima, u drugom delu snimka je prikazano da i one imaju celulit strije i sve ono što imaju i obične žene. Mnoge dame su bile zahvalne na ovom videu rekavši da je zaista potrebno podići svest o tome da savršenstva ne postoje i da svi imamo slične ako ne i iste probleme.

 

 

"Potrebno nam je više ovako iskrenih žena poput vas predivne dame"

"Hvala na ovome. Činite da se osećam normalno"

"Konačno je neko pokazao da niko nije savršen...svi ovo delimo...hvala što nam jačate samopouzdanje"

"Svaka žena koja misli da su drugi savršeniji treba joj ovaj video!"

"Više devojaka poput vas, molim vas!", nizali su se komentari žena širom sveta.

Devojke su dobile veliku podršku od žena i devojaka što su prikazale realnu sliku i konačno razbile mit o tome da postoji savršeno žensko telo. Korisnice društvenih mreža su bile zahvalne na ovom videu koji je podigao svest o tome da treba prihvatiti sebe sa svim manama,  na na koje se ne može uticati. A ništa lepše od žena koje podržavaju žene i dele zajedno svoje probleme i način kako da ih prevaziđu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)