Telo

ŠTA JE TO OVOJ ŽENI SA NOGAMA? Zapanjujući snimci obilaze svet, da li ste ikada videli nešto slično?

Iluzorna umetnica Mimi Čoi svakodnevno pomera granice objavljujući snimke svojih radova na društvenim mrežama.

18.12.2022 21:01

ŠTA JE TO OVOJ ŽENI SA NOGAMA? Zapanjujući snimci obilaze svet, da li ste ikada videli nešto slično?
Printscreen/Tiktok/mimles

Verovatno znate na koji način mejkap umetnik "slika" po licu dama i zna kako da napravi najneverovatnije transformacije, međutim, da li ste nekad videli da neko na licu ili bilo kom drugom detlu tela iscrtava 3D slike, optičke iluzije i slično? I ne samo to. Postoje umetnici koji na bosim stopalima oslikavaju patike, voće, kaktus i druge umetničke ekspresije koje na prvi pogled mogu da izgledaju i jezivo. Mimi Čoi je azijska profesionalna iluziona umetnica koja po licu i telu stvara zaista prava umetnička dela. 

U nizu objava koje deli sa svojim pratiocima ona je pokazala jedno od umeća na licu naslikavši neverovatne motive i optičke iluzije koje se graniče sa realnošću. Poslednji snimak koji je podelila na svom nalogu na TikToku pogledan je 170,2 miliona puta, a lajkovalo ga je 15,6 miliona korisnika, odajući time priznanje umetnici da sjajno radi svoj posao

Iscrtane oči po licu i drugi delovi tela stvaraju neverovatan utisak i pokazuju dokle mašta čoveka može dovesti. 

- Moj mozak je slomljen -

- Kako to radiš, ja ne mogu da nanesem pravilno ni senku za oči -

- A mislila sam da sam ja talentovana -

- Bez reči! Volim tvoj rad! -

- Je li ona realna? -

- Ludački talentovana - pisali su u komentarima korisnici TikToka.

Mimi je podelila kako njen rad izgleda i na drugim delovima tela, a mnogi su se složili da to što čini deluje nadrealno, predloživši joj da bi trebalo da učestvuje u nekom takmičenju "jer je pobeda neminovna". 

Još jedna od neverovatnih "kreacija" mlade umetnice su naslikana usta na licu devojke koje su mnogi okarakterisali i možda najboljim radom. Neki su pitali umetnicu koliko joj je potrebno da uradi jedan takav crtež.

 - U proseku oko 3 sata - odgovorila je Čoijeva. 

Optičke iluzije zbunjuju ljude a često su proizvod samo dobro osmišljenog kadra da li u slikanju ili fotografisanju, sa jako preciznim okom objektiva i posmatrača i urođenim talentom za to. Mimi to sjajno radi i kamuflira lice u razne likove i crteže, te na taj način potpuno menja identitet svog modela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)