Telo

OTKRIVENA TAJNA SAVRŠENIH ZADNJICA S INSTAGRAMA: I ne, nisu po sredi filteri! (VIDEO)

Mislite da ih uvek dobijaju posvećenim radom i vežabnjem? Ne bi se reklo. Evo šta stoji iza savršenih gluteusa koji se "reklamiraju" na društvenim mrežama.

15.12.2022 20:15

OTKRIVENA TAJNA SAVRŠENIH ZADNJICA S INSTAGRAMA: I ne, nisu po sredi filteri! (VIDEO)
shutterstock.com

Svaka od nas je verovatno barem jednom osetila ljubomoru zbog zadnjice neke zgodne lepotice koju smo videle na društvenim mrežama. Međutim, iako se uglavnom veruje kako su po sredi naporni treninzi, specijalni režimi ishrane i još mnogo drugih odricanja, istina je potpuno drugačija i ona ne podrazumeva samo korišćenje najrazličitijih aplikacija s filterima kojima se brišu viškovi ili pak dodaju nedostaci.  

Naime, na profilu na TikToku s nazivom @glutefactorymilosbundalo osvanuo je snimak na kom se vidi kako su društvene mreže danas postale sredstvo za predstavljanje nerealne slike ženskog tela. Zbog toga je na pomenutom profilu često poruka da se "sve guze koje se vide na ekranu, a deluju gotovo blizu savršenstva, uzimaju s rezervom". Time se aludira da su po sredi, verovali ili ne, mnogobrojne prevare, a evo o čemu se radi.  

Jednu od najvećih prevara razotkrio je trener Miloš Bundalo koji vodi pomenutu stranicu, a koji je završio sportsku akademiju. On je odlučio da otkrije nešto što je malo kome poznato, a tiče se upravo zadnjice žena za koje bi se slobodno moglo reći da su impozantne. 

Na snimku je devojka koja se priprema za reklamu sportske odeće i jasno vidimo kako joj ubacuju dodatke za zadnjicu kako bi ona delovala oblikovanije i atraktivnije, a odeća samim tim privlačnija.

- Pobogu, a šta ste mislili, šta su društvene mreže?! 95 odsto laži i prevare zarad novca -

- Ja ovu žensku vidim na svakoj stranici sa odećom. Stvarno me više nervira -

- Kakva prevara, kad joj skineš trenerku videćeš -

- U pravu ste. Pola je iskrivljena istina, a ono drugo pola su reklame - komentarisali su korisnici.

Iako su se žene saglasile da je po sredi velika prevara i da su toga svesne, bilo je i onih koje su rekle kako ih svejedno tako nešto može motivisati da treniraju i izgledaju bolje.

- Znam, ali tako onda možete snimiti da vam je trebalo dve nedelje za savršen gluteus i na prevaru da uzimate pare od devojaka koje veruju u to - zaključio je Bundalo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)