Telo

ZBOG IMPLANTA U ZADNJICI IMALA JE OTVORENE RANE, a onda se učinila na potpuno suludi potez, javnost u šoku nakon njenih snimaka! (VIDEO)

Jedna tiktokerka je podelila svoje neprijatno iskustvo sa filerima na koje je navučena od punoletstva i kako su je koštali skupo.

11.12.2022 12:01

ZBOG IMPLANTA U ZADNJICI IMALA JE OTVORENE RANE, a onda se učinila na potpuno suludi potez, javnost u šoku nakon njenih snimaka! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/aestheticcliniclondon

Svako od nas ima neke nesigurnosti ali bi one trebalo da se s godinama prevazilaze i za njih traže neka prihvatljiva rešenja. Jedna žena je želela da to reši na drugačiji način pa je dovela sebe u opasnost. Nasrin Kornfild Smit  još sa 18 godina postala je zavisna od filera. 

Ova devojka je otkrila u svojim snimcima, koje objavljuje na društvenim mrežama, kako su neke intervencije pošle po zlu te da je ima problem sa otvorenim ranama. Konkretno, pokazala je svojim pratiocima kako je preterala sa filerima koji su joj ubrizgani u zadnjicu te kako su počeli da cure od poslednje operacije. Ona je rekla kako joj je deset hirurga odbilo da ugrađuje implante ali nju to nije zaustavilo. To je trebalo da joj bude alarm, međutim, ona se na to nije osvrnula te je odlučila da ode u inostranstvo ne otkrivši gde te da završi on što je naumila.

- Rana se otvorila i mogao se videti implant. To je zaista loše iskustvo. Nisam dobila odgovarajuću negu i nisam znala da ne smem odmah da se vratim svakodnevnim aktivnostima pa je oporavak užasan - poručila je ona.

 

@aestheticcliniclondon Replying to @foodmedetroit I loved them however not worth the aggravation never again!!! #bumimplants #surgeryplastic #botchedplasticsurgery #fyp #foryou ♬ Nice To Meet Ya - Wes Nelson

 

Ova operacija joj je, kako kaže, bila najgora ali je moglo biti i gore. Nasirn objašnjava da nema ništa loše u tome da se ode na intervenciju u drugu zemlju ali da treba biti posebno oprezan. Nasrin je sa kozmetičkim tretmanima i filerima, počela sa 18 godina i to krenuvši od usana, brade i obraza kao i oko očiju. Ona ima 37 godina ali joj je lice potpuno zategnuto, kao kod dvadesetogodišnjakinje. 

Ova zavisnica od estetskih operacija ističe da je iz pogrešnih razloga radila te korekcije, boreći se sa svojim nesigurnostima dok je posmatrala poznate ličnosti koji su diktirali standarde lepote. 

 

 

Kada je napunila 31 godinu, ona je odlučila da postane estetičar jer je želela da promoviše estetske procedure ali i da pacijente i druge upozori na moguće komplikacije. Iako od deset intervencija koje je imala, većina je prošla u redu, poslednja ju je otreznila. Ona je na svom Tiktoku podelila svoje iskustvo želeći da upozori ljude da ne moraju uvek operacije ići po planu, te da postoje komplikacije u pronalaženju pravog hirurga. 

Iako su je mnogi pratioci ismevali zbog brojnih korekcija i intervencija na telu, ona ne haje mnogo za to, već smatra da se ne treba mnogo obazirati na mišljenja drugih. 

 

 

- Ne treba pokušavati da navedete ljude na pogrešno mišljenje, to je njihov izbor zasnovan na prošlim iskustvima i onome što znaju. Treba da budemo etički i realistični prema ljudima. - dodaje ona.

Njen stav prema filerima i operacijama se promenio od 18 godine. Nekada je to radila da bi pobedila nesigurnosti i da bi se drugima dopala, a sada - jer tako želi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)