Telo

ONA JE PREKO DANA RUDARKA, A KADA NOĆU SVUČE PRLJAVO RADNIČKO ODELO POSTAJE NEKO SASVIM DRUGI! Raskošna lepotica plavih očiju postala internet senzacija! (VIDEO)

Ona radi dva posla i time oduševljava svoje fanove, međutim, umeće koje pokazuje tokom kasnih večernjih sati je posebno intrigantno.

14.12.2022 14:28

ONA JE PREKO DANA RUDARKA, A KADA NOĆU SVUČE PRLJAVO RADNIČKO ODELO POSTAJE NEKO SASVIM DRUGI! Raskošna lepotica plavih očiju postala internet senzacija! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@laceyy27

Australijska rudarka koja se na TikToku predstavlja kao Kija Lin (27) oduševila je brojne pratioce na društvenim mrežama širom sveta kada je otkrila ko je ona u stvari kada skine svoju prljavu rudarsku opremu.

Naime, nakon što izađe iz rudarskog okna, ta zgodna Australijanka raskošnih oblina uveče radi kao striptizeta i svoje adute pokazuje u oskudnom donjem vešu.

@laceyy27 That hustle is nonstop #fifolife #$$tripper #womensworld #hustle #fyp ♬ Baddie - DI$play

Ples oko šipke

Malo je reći da su muškarcima pale vilice kad su je videli oskudno obučenu i tvrde da je zapanjujuća njena transforamacija iz prljave rudarske odeće u zanosnu lepoticu koja pleše oko šipke. 

- Ti si kraljica energije. Ostao sam bez teksta - 

- Ja sam tvoj najverniji fan i navijač. Samo napred devojko! - 

 - Lepo je videti devojku da radi i zarađuje novac u rudniku. Svaka čast - bili su samo neki od komentara na njenoj stranici.

Podrška kolega

Jednog od njenih fanova je i zanimalo kako su reagovale njene kolege rudari kad su saznali da se u slobodno vreme bavi striptizom.

- Izvinjavam se, možda sam indiskretan ali me baš zanima kako su reagovali rudari kad su saznali za vaš drugi posao i da li su vas osuđuvali? - upitao ju je ovaj pratilac na TikToku.

Kija je spremno odgovorila.

- Ni najmanje! Svi su bili super i zaista su mi velika podrška. Zanimalo ih je kako funkcioniše svet striptiza - odgovorila je ona, nakon čega je usledilo još više komentara oduševljenja. 

- Ti si neverovatna, baš si me usrećila - poručili su pratioci te neobične devojke. 

Podsetimo, Kija Lin nije jedina devojka koja se bavi muškim poslom, a nakon što skine radnu uniformu ili kombinezon postaje prava lepotica. Na mrežama se još priča o vrućoj električarki koja je zasijala i pokazala svoju raskošnu lepotu nakon što je skinula radni kombinezon i presvukla se u bikini.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)