Telo

BUJNO POPRSJE U PROVIDNOJ TOP MAJICI NA POSLU! Reakcija šefa je bila momentalna, a ono kako je ova devojka reagovala mnoge je zaprepastilo! (FOTO)

Mlada Šenon Song otkrila je svojim pratiocima na TikToku da je imala dobar razlog da se na poslu pojavi u nikad provokativnijem izdanju.

11.11.2022 13:01

BUJNO POPRSJE U PROVIDNOJ TOP MAJICI NA POSLU! Reakcija šefa je bila momentalna, a ono kako je ova devojka reagovala mnoge je zaprepastilo! (FOTO)
Printscreen Tik Tok/@shannonxsong

Atraktivna brineta Šenon Song na TikToku stalno postavlja provokativne video-snimke na kojima je njeno bujno poprsje u prvom planu. Kako piše britanski San ta mlada dama došla je na ideju kako da dobije slobodan dan na poslu.

Namerno sam to uradila 

Ona se na poslu pojavila obučena u beli kratki top koji je jedva pokrivao njene gole grudi. Na mestu su ga držali zlatni lanci dok su grudi kipele na sve strane. Kako je objasnila, tako se namerno obukla znajući kakve će reakcije biti u kompaniji u kojoj radi.

- Kad sam se ovako pojavila na poslu odmah su me vratili kući jer sam nepristojno obučena. Ovo sam namerno uradila i dobila slobodan dan - napisla je ona uz video snimak.

Usledili su brojni komentari.

- Ne znam koliko je pametno da se na taj način poigravaš s poslom - 

- Svakako si tog dana ostala bez dnevnice i novca - usledili su komentari na njenu objavu. 

Ali Šenon je već imala spreman odgovor.

- Baš me briga. Dobila sam slobodan dan. Ovo nije nešto što radite stalno već samo kad je baš neophodno - naglasila je ona.

Međutim, Šenon je ubrzo sa TikToka uklonila taj video-snimak ne objašnjavajući zbog čega je to učinila. 

Problem zbog helanki

I dok je Šenon iskoristila provokativni top da bi dobila slobodan dan, Žizel Tan imala je problem zbog helanki. Kako je objasnila, pozvao ju je šef i opomenuo da se više tako ne oblači jer njena pozadina privlači pažnju muškaraca koji rade sa njom. 

- Helanke su potpuno dozvoljene na mom poslu i ne vidim u čemu je problem. Šef me je pozvao i rekao da mu se žalio menadžer kako moja zadnjica u helankama odvlači pažnju drugim muškarcima. On smatra da je to neprikladno i morala sam da se presvučem - ispričala je ona.

Kako je naglasila Žizel, to nije prvi put da je obukla helanke na posao, ali se dosad niko nije žalio. 

- Zvuči kao da je neko ljubomoran - 

- To se desilo i meni, a prijavio me je kolega za koga sam verovala da mi je prijatelj. Moji šefovi su smatrali da sam dobila previše pažnje muškaraca na poslu - dodala je još jedna korisnica ove društvene mreže koja se našla u istom sosu kao i Žizel.  

Komentari (0)