Moda

RASKOŠNA PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA VRAĆENA S POSLA ZBOG ODEĆE! Nadređena joj je rekla da uznemirava, a kad vidite šta je obukla nećete moći da dođete sebi! (VIDEO)

Da li biste vi tolerisali ovakvo oblačenje da ste poslodavac?

11.11.2022 08:06

RASKOŠNA PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA VRAĆENA S POSLA ZBOG ODEĆE! Nadređena joj je rekla da uznemirava, a kad vidite šta je obukla nećete moći da dođete sebi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/notmariedee

Mari Di je mlada žena i majka dvoje dece koja je aktivna na TikToku i na toj mreži kreira zanimljive sadržaje za svoje pratioce. Zbog odeće koju nosi na radnom mestu, a koja, kako kaže, "ometa" okolinu, više puta je bila predmet kritika svojih nadređenih. Ona je zato podelila snimak gde joj šef za ljudske resurse sugeriše kako bi trebalo da povede računa jer nosi "neprimerenu odeću za posao", nazvavši njene haljine "uznemirujućim". 

U snimku se čuje dijalog između nje i menadžerke.

- Žao mi je, ali to ne možete nositi. Previše je provokativno i ometajuće - rekla joj je menadžerka, nakon čega je Mari pokušala da se odbrani.   

- To odvlači pažnju? - nadovezala se atraktivna plavuša pitanjem koje je očigledno imalo ironičnu konotaciju.

Menadžerka je, međutim, bila neumoljiva. 

- Veoma - istakla je ona iako je Mari na sebi imala crnu haljinu zakopčanu do grla i dugačku do kolena. 

Neki bi rekli i previše zatvoreno, ali ne i u firmi gde Mari radi. Zato je ona shvatila da njenim nadređenima zapravo smeta činjenica što u pomenutom odevnom predmetu do izražaja dolaze njeni atributi, pre svega bujne grudi.      

@notmariedee

This is getting ridiculous. ♬ original sound - NotMarieDee

Mari je zgodna plavuša koja se pojavljuje u snimku u pripijenoj rolka haljini sa kratkim rukavima koja ocrtava njenu lepu figuru. Iako ona ništa ne otkriva, šefica smatra da je neprimerena za posao te je devojku poslala kući. Mlada mama je takvu kritiku shvatila smešnom te je brže bolje podelila svoje iskustvo sa pratiocima na mreži i potražila mišljenje od njih. 

Mnogi su u ovome videli žensku ljubomoru i savetovali Mari da ne obraća pažnju jer je i zgodna, ali i profesionalna.

- Ja sam HR menadžer, obučena si profesionalno i primereno -

- Nije problem tvoj stajling, već njena ljubmora. Sjajno izgledaš - 

- Ne vidim apsolutno ništa pogrešno u ovome. Baš je simpatično - komentarisali su korisnici TikToka ispod Marine objave.

Devojka je ubrzo podelila video razgovora sa svojom menadžerkom koja ju je nakon objavljenog članka o njima pozvala kako bi joj se izvinila zbog pređašnjih konstatacija. Istakla je da je shvatila da je preterala, međutim, priča je dobila nastavak. Kada se zaposlena pred svojom menadžerkom pojavila u drugoj odeći, koja je otkrivala grudi, nakon izvinjenja šefica kadrovske službe joj je napomenula da je ipak danas neprikladno obučena. 

Naime, da bi napravila eksperiment i videla u čemu greši, Mari je obukla lepu usku zelenu haljinu sa  dekolteom, te preko nje ogrnula bluzu na raskopčavanje. Pošto je menadžerka bila odsutna, menjao ju je jedan kolega, devojka je želela da čuje od njega mišljenje kako izgleda. 

- Izgledaš sjajno. Okreni se jednom - čuje se kako muškarac govori dok ga Mari tajno snima telefonom, ali tako da mu se ne vidi lice.

Da li je po sredi bila ljubomora, kako je ponašanje svoje šefice nazvala ta mlada žena, ili muškarci i žene različito vide neke stvari, prosudite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

timotije

03.11.2022 20:02

bila bi zgodna i da obuče džak. mlada i zgodna. takva je jednostavno mladost.

Zamuzgan

04.11.2022 12:02

Ovu treba taslačiti

Galeb

13.12.2022 14:09

@Zamuzgan - Prethodna mlada žena a šefica je sigurno neka namćor baba devojka koja mrzi sebe i sve oko sebe

Tuzlak

04.11.2022 12:03

Ova dize iz sna, a zna i da se postavi.

milan

12.11.2022 08:42

..zasto se nase zene oblace vulgarno i zasto nemaju kodeks odevanja?Mnoge izgledaju estradno prosto i lice na satorske pevaljke ..

Hm da

26.11.2022 10:51

@milan - Ponuda i potražnja. Muskarci vulgarni i traze vulgarne zene . Pogledajte ostale komentare i uopšte tekstove gde muškarci komentarisu zene i sve je jasno.

lucija

23.12.2022 04:23

nije ljubomora,nego muski kolege se nisu mogli koncentrirati mozda na posao,bila im je previse uznemiravajuca,previse sexy

lucija

23.12.2022 04:29

ovako se je mogla oblaciti prije nego se odlucila biti mama,na njenom mijestu bi se skoncentrirala vise na djecu i ovakvi autfiti mi nebi padali na pamet,inace svaka pohvala liniji

Dejan

02.01.2023 11:52

Necu da gledam iz inata. Muka ni vise od ovih sto vise na mrezama, privlace paznju i skupljaju lajkove

Ceca

23.01.2023 15:14

Šefica je potpuno u pravu. Ova žena uporno želi da skrene pažnju na svoje telo! A, to je vulgarno!

Cubaka

25.01.2023 14:44

Udaj se za mene, lepotica i zver.