Moda

OVAKVU PRAVNICU JOŠ NISTE VIDELI! Polugola na poslu, a evo šta kažu njeni šefovi! (FOTO)

Santina Rici razbija mit o tome kako birokrate treba da se oblače i pokazuje potpuno divlju stranu o kojoj svi pričaju.

24.10.2022 17:05

OVAKVU PRAVNICU JOŠ NISTE VIDELI! Polugola na poslu, a evo šta kažu njeni šefovi! (FOTO)
Printscreen/TikTok/sanrizzle

Santina Rici je, čini se, atipična pravica od koje očekujete strogo uglađen stil oblačenja i dres kod kojeg se treba strogo držati. Ipak, ona je influenserka pored svoje osnovne profesije i prati je više od 460.000 ljudi na Tiktoku. 

Nije poznato gde Santina tačno radi, međutim, ono kako se oblači po onjenim objavama ali i komentarima mnogih njenih pratilaca šefovi bi zaposlene poslali kući. U svojim videima koje objalvljuje koje svakodnevno iobjavljuje, ona deli svoje savete kako se obući za posao, ali i za druge prilike. Međutim, reklo bi se da njen stil na radnom mestu ne odskače puno od stila za odlazak na kafe, u šetnju ili na neki piknik.

 

@sanrizzle

Im excited for the long weekend!!

♬ Take Me Away (Freaky Friday) - LO LA

 

Santina je vrlo naklonjena kratkim majičicama koje otkrivaju stomak, pocepanim i neobičnim stvarima, te akcenat stavlja obavezno na obnaživanje jednog dela tela. Iako bi mnogi obukli takvu odeću za neku neobaveznu šetnju, ona tvrdi da je to prikladna garderoba za odlazak na posao na kojem radi, pretpostavlja se, kao pravnik. Mnogi njeni pratioci se pitaju gde ona radi i ko joj dozvoljava takve stajlinge, iako ima onih koji je pitaju za brendove, jer im se sviđa njen stil.

"Gde ti radiš bez dres koda?"

"Da li se stvarno šališ?"

 

 

"Obukla sam istu odeću danas za posao i nadređeni mi je rekao da je nepropisno i neprofesinalno"

"Sačekaj, ovo je tako neverovatno....hvala na inspiraciji"

"Vaša advokatska kancelarija vam dozvoljava da nosite stvari na kojima se vidi torzo?" bili su komentari.

Santina je odgovorila da zna da je neprikladno i da tokom celog dana pokriva stomak. Isto tako je otkrila da njena kancelarija nije tako opuštena kako mnogi misle.

 

@sanrizzle

I thought i was giving Carrie Bradshaw on her smoke break, but leave it to Dr. Miami to humble me ♬ Over Again - One Direction

 

I dok se drugi iščuđavaju na njen profesionalni stajling, u odeljku za komentare Santini pristižu pohvale za izgled te pitanja i traženje saveta gde mogu kupiti isto takve komade odeće. Mnogi su devojku uporedili sa Rejčel iz serije "Prijatelji" zbog razbarušene kose i opuštenog stila a drugima ona liči i na američku glumicu Ešli Tisdejl.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)