Moda

ŠOKANTAN STAJLING! Ko bi još nosio ovakve čizme?

Za one malo smelije i za večernje izlaske Gven Stefani prepručuje čizme koje su ove sezone hit i koje su, verovali ili ne, marke "Mejson Valentino".

13.10.2022 13:13

ŠOKANTAN STAJLING! Ko bi još nosio ovakve čizme?
Foto: Shutterstock

Gven Stefani važi za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica, pogotovo što u 6. deceniji izgleda zadivljujuće. Platinasto plava kosa je ono što je posebno izdvaja od drugih dama njenih godina, a nekada je negovala prepoznatljiv stil šminkanja koji nije izostavljao crveni karmin i ajlajner. Sada se šminka drugačije, ali mnogi prepoznaju da izgleda dosta mlađe nego pre.

Međutim, vrcav i lepršav stil oblačenja jeste zadržala, pa pored nekih glamuroznih i elegantnih izdanja možemo da vidimo nekadašnju Stefani koja poseduje neobuzdanu energiju i "reflektuje" je kroz jarke boje odeće.

U barbi stilu, roze setu haljinice i kratke jaknice ili sakoa ona se pojavila na snimanju i objavila fotografiju na Instagramu kako pozira svom fotografu. Ipak, to nije sve, na nogama je imala šokantne glomazne čizmice marke "Mejson Valentino", koje će, kako barem na njihovoj stranici objavljuju, biti apsolutni hit sezone. Da li će se neko usuditi da ih nosi, videćemo.

Odavno je poznato da VIP zvezde sebi dozvoljavaju takve "izlete" te smatraju kako njima sve dobro stoji i kako im je dozvoljeno.

Gven je rozi ekstravagantni stil upotpunila takvim istim karminom i nakitom, međutim, čizme su bile mnogima "trn u oku" pa nisu se ustručavali da kažu koliko im se ne dopadaju.

- Lep autfit, ali ove čizme... -

- Izgledaš atraktivno u roze boji, ali cipele... -

- Najružnje čizme ikad... -

- Volim te Gven... ali umorna sam od gledanja kako izgledaš poput boce peptobizmola - bili su neki od komentara. 

Fanovi su poznatu pevačicu zamolili da promeni svoj stajling i pink boju u kojoj se očigledno često tokom karijere pojavljuje, te su joj rekli da bude inventivnija i kreativnija. Čizme su svakako pokupile kritike i negodovanja, iako je ona celim stajlingom bila oduševljena, barem kako se čini u opisu objave. I pored toga što postoji samosvesnost i samopouzdanje kod poznatih, možda je nekada potrebno poslušati i glas publike. 

Da li biste se vi odvažili i nosili ovako nešto?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)