Zanimljivosti

MUŽ JOJ ROBIJAO ZBOG DROGE, OTAC PREMINUO, A ONDA JE VODILA I BITKU ZA ZDRAVLJE! Ovo je priča Jelene Jevremović!

Pevačica Jelena Jevremović poslednjih godina prošla je kroz pakleni razvod, operaciju i gubitak oca, slavnog muzičara Mikija Jevremovića, te je promenila svoj život iz korena.

11.10.2022 16:02

MUŽ JOJ ROBIJAO ZBOG DROGE, OTAC PREMINUO, A ONDA JE VODILA I BITKU ZA ZDRAVLJE! Ovo je priča Jelene Jevremović!
instagram/JelenaJevremovic

Jelena Jevremenović devedesetih godina stekla je veliku popularnost kada je kročila na muzičku scenu i uz podršku oca, pevača Mikija Jevremovića, krenula da krči svog put. Odmah je bila prihvaćena kod publike i njena popularnost samo je rasla. U jednom trenutku se povukla sa scene i posvetila braku i porodici.

Ipak, to se ispostavilo kao pogrešna odluka. Zbog ljubavi je zapostavila karijeru, a ta ljubav je bila sve samo ne bajkovita. Pre pet godina Jelenih suprug završio je u zatvoru zbog posedovanja oružja i droge. Nakon te drame, ali i brojnih suprugovih laži sa kojima se godinama borila, Jelena se razvela. U periodu kada joj se brak raspadao, Jelena je ostala bez najveće podrške, svog voljenog oca.

Činilo se kao da joj se  ceo ceo svet srušio. Za to vreme je brinula o svoja dva sina kojima je morala da bude oslonac. Tada se suočila i sa zdravstvenim problemima. Naime, tokom jednog pregleda, za koji je mislila da je rutinski, saznala je da ima beniigni tumor na grudima. Usledila je operacija, stres i iščekivanje najboljeg ishoda.

Kada je i ta faza okončana, Jelena je rešila da promeni život iz korena i sve ružno ostavi iza sebe, posveti se svojoj sreći i sreći svoje dece. Ta promena i te kako se odrazila i na njenu spoljašnost. Jelena danas puca od samopouzdanja, što se može videti i po njenim objavama na društvenim mrežama.

Vruća bikini izdanja, brutalni dekolte, provokativne poze, samo su neke od fotografija koje je ta pevačica objavljivala u poslednje vreme. 

Čini se da je spremna za novu ljubav, a sudeći prema oduševljenim komentarima fanova,nema sumnje da će udvarača imati na pretek, te da će makar jedan uspeti da osvoji njeno srce. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)