Zanimljivosti

JA SAM GEJ! Madona šokirala fanove, sada su tek isplivali detalji iz njene intime(VIDEO)

Muzička zvezda Madona u 64. godini javno je priznala da je gej i još jednom uspela da u potpunosti šokira javnost.

10.10.2022 11:30

JA SAM GEJ! Madona šokirala fanove,  sada su tek isplivali detalji iz njene intime(VIDEO)
Tanjug/AP

Već decenijama pevačica Madona pomera granice  na muzičkoj sceni. Svojim nastupima,spotovima, ponašanjem u javnosti i stilom života, odavno je navikla publiku na potpuno neočekivane poteze. Taman kada je neko i pomislio da se smirila u svojih 64 godine, ona je i to uspela da demantuje.

 

Na društvenoj mreži Tiktok pevačica je tokom vikenda objavila snimak kojim je podigla veliku buru na internetu.  Naime, ona je učestvovala u novom izazovu na ovoj društvenoj mreži. Snimala se u svom kupatilu pokušavajući da baci par vrućih, pink kaćica u kantu. Nakon što je promašila, okrenula je kamperu ka sebi i potom dramatično "nestala". Pre toga objavila je poruku koja je zatresla društvene mreže:

-Promašila sam, ja sam  gej - poručila je Madona.

 

 

Iako nikome još nije jasno da li je ovo jedna od njenih šala ili je zaista rešila da progovori o svjoj seksualnosti, komentari na ovakav njen potez ne prestaju da se nižu. 

Madona nikada zvanično nije bila u vezi sa ženom,  mada joj nije strano da u usta poljubi osobu istog pola. Tako je podelila sočan poljubac sa koleginicama Kristinom Agilerom i Britni Spirs, a nedavno je razmenjivala intimnosti i sa reperkom Tokišom tokom rada na jednoj od njenih pesama. Pevačica je i na proslavi svog  64. rođenana ljubila dve lepotice, a taj snimak je podelila u javnost. 

 

Čini se da je sve više onih koji misle da ovo priznanje nije još samo jedan Madonin marketinški trik:

" Javno priznanje u 64. godini"

" Da li sam upravo prisustvovao Madoninom izlasku iz ormana"

"Kako niste shvatili da je Madona već decenijama biseksualka?"

 

Samo su neki od komentara. Madona se ovim povodom više nije oglašavala, mada nema sumnje da ćemo uskoro imati neki od njenih dramatičnih poteza u kojima će nam sve razotkriti. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)