Zanimljivosti

OSVANULE FOTOGRAFIJE POTPUNO GOLE BRITNI SPIRS! Pevačica kao od majke rođena, fanovi šokirani prizorom! (FOTO)

Pevačica Britni Spirs ponovo je šokirala javnost objavivši svoje fotografije na kojima je potpuno naga bez grama odeće na sebi.

06.10.2022 14:02

OSVANULE FOTOGRAFIJE POTPUNO GOLE BRITNI SPIRS! Pevačica kao od majke rođena, fanovi šokirani prizorom! (FOTO)
Tanjug/AP

Poslednjih meseci od pop zvezde Britni Spirs ništa nas ne može iznenaditi. Barem smo tako mislili. Međutim, svako malo pevačica pomeri granice svojih šokantnih poteza.

Nakon što se spasila očevog starateljstva, takoreći zarobrljeništva u kojem je bila godinama, Britni živi punim plućima i preko toga. Udala se u tajnosti, a onda je rešila da granica intime više ne postoji.

Britni je pozirala potpuno naga u svim mogućim pozama ne libeći se da bez imalo blama pokaže svaki pedalj svog tela. Iako su svi srećni što se pevačici samopouzdanje vratilo nakon svega kroz šta je prošla, ovakvi potezi su ipak previše degutantni.

Čak i pevačicini fanovi na društvenim mrežama komentarišu kako je ipak preterala u osvajanju svoje slobode i života bez stega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

" Potreban joj je novi psihijatar, ovaj ne radi dobro svoj posao", " Britni, šta je sa tobom, niko ne želi da gleda ovakve stvari na instagramu", " Možeš i dalje da kriviš druge za svoje probleme, niko ti nije kriv što eksploatišeš sama sebe".. samo su neki od pogrdnih komentara upućenih na račun pop zvezde, a nekada omiljene pevačice tinejdžera širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 

Podsetimo, prošle godine pevačica Britni Spirs oslobodila se toksičnog starateljstva svog oca koji je 13 godina odlučivao o svakom segmentu njenog života. Sud u Los Anđelesu je u  ukinuo starateljstvo nad pevačicom koje je 2008. uspostavio njen tada 39-godišnji otac. Odluka je odmah stupila na snagu.

Otac Britni Spirs je ranije rekao da je starateljstvo bilo „neophodno", ali se saglasio da je vreme da „ponovo preuzme kontrolu nad svojim životom".

Život joj se raspadao, bila je u fizičkom, emotivnom i finansijskom rasulu", rekli su tokom ranijih ročišta advokati Džejmija Spirsa.

Starateljstvom je kontrolisan njen novac, karijera ali i veoma lična pitanja, poput viđanja sa sinovima tinejdžerima i odluka o tome da li se može ponovo venčati.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)