Brak i veze

DOŠLA JE NA VENČANJE, ALI MLADOŽENJE NIJE BILO! Ova mlada doživela je scenario iz noćne more, ali onda se odlučila na RADIKALAN POTEZ!

Mladu po imenu Kejli Sted partner sa kojim je bila četiri godine ostavio je bez reči samo nekoliko sati pre venčanja.

25.09.2022 19:02

DOŠLA JE NA VENČANJE, ALI MLADOŽENJE NIJE BILO! Ova mlada doživela je scenario iz noćne more, ali onda se odlučila na RADIKALAN POTEZ!
facebook/Keyley Strad

Venčanja donose brojne stresove i nepredviđene situacije. Ma koliko se trudili da sve isplaniramo, uvek nešto pođe naopako i potpuno suprotno onome što smo se nadali. Ipak, ono na šta svakako nijedan budući mladoženja, a ni mlada, ne očekuju jeste da ih partner ostavi pred samu svadbu.

Upravo takvu sudbinu doživela je Kejli Sted, devojka iz Svonzija u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naime, samo nekoliko sati pred venčanje, Keli je ostavio partner sa kojim je bila četiri godine. Kako sve sve odigralo ranom zorom, a sve je već bilo spremno za venčanje i veliku proslavu, nesuđena mlada rešila je da ništa ne otkazuje.

Uprkos  tome što joj je slomio srce i što je bila potpuno skrhana bolom, ona se pojavila u hotelu u kom je bila zakazana proslava i rešila je da se sa prijateljima i porodicom provede bolje nego ikada. 

Keli je sve radila prema protokolu. Ušla je sama u salu, držala govor zvanicama, sekla tortu, čak je i uživala u prvom plesu, doduše, bez mladoženje. Njoj su se tokom prvog plesa pridružila braća i otac, a u salu je ušla pevajući numeru "Good as Hell". 

facebook/Keyley Strad

Kejli Sted je svoje venčanje provela bez mladoženje

Keli nije dopustila da drugi vide kako je slomljena nakon fijaska koji joj je priredio sada već bivši partner. Iako je morala da otkaže medeni mesec, ne žali ni za čim. Imala je odličnu zabavu, tako da novac nije propao. 

Keli danas živi sama i još nije spremna za novu ljubav. Ipak, proći će još neko vreme dok se ne oporavi od šoka. Dok sumira utiske propale ljubavi, njeni prijatelji pokazali su da uvek može da računa na njih.

Naime, oni su putem jedne internet stranice podelili njenu priču i otvorili žiro-račun putem kog se mogu uplaćivati novčane donacije koje bi pomogle nesrećnoj Keli da nadoknadi makar deo troškova venčanja. 

Keli je podelila svoj deo priče, pokušavajuću da shvati šta se zapravo desilo sa njenom vezom.

- Dečka sam videla oko 16 časova dan pred venčanje. Tada smo se poslednji put videli i posle se više nikada nismo čuli. Pokušavala sam da ga dobijem telefonom, međutim, nije se javljao. Nikakav odgovor nisam dobila od njega. Ne znam šta je moglo da se desi da odluči da se ne pojavi na venčanju i da me potpuno izbriše iz svog života nakon četiri godine veze - otkrila je deo svoje priče nesrećna Keli. 

Kako je priznala, doživela je neviđeni šok kada je on na dan venčanja samo nestao. 

- Zaista nisam očekivala da bi moglo doći do ovakve situacije. Kada sam videla da su i moje deveruše u potpunoj agoniji, donela sam odluku da će svadbe biti, sa ili bez mladoženje. Nisam želela da se sa tugom sećam dana kada sam ostavljena. Imali smo odličnu zabavu - zaključila je Keli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)