Ispovesti

ON IMA OSAM NIKAD ZGODNIJIH ŽENA, ALI I OGROMAN PROBLEM! Sve od njega traže samo jedno: Iscrpljen sam i teško mi je! (FOTO)

Brazilac Arturo Urso koji živi san mnogih muškaraca žali se na to da zbog pohotnih supruga mora da promeni životne navike.

25.09.2022 14:01

ON IMA OSAM NIKAD ZGODNIJIH ŽENA, ALI I OGROMAN PROBLEM! Sve od njega traže samo jedno: Iscrpljen sam i teško mi je! (FOTO)
instagram

Muškarac po imenu Arturo Urso postao je svetski poznat prošle godine nakon što je sa medijima podelio detalje svog neobičnog života. Iako bi mu većina muškaraca pozavidela, on smatra da se nalazi na velikim mukama. 

Naime, Brazilac je u vezi sa čak osam devojaka, koje naziva svojim suprugama. Zbog bogatog i veoma aktivnog seksualnog života, otkriva da mora stalno da bude u super formi. To od njega, uostalom, traže njegove partnerke.

Arturo Urso se venčao s osam žena u Sao Paulu i sebe deklariše kao metroseksualca - izraz nastao sredinom 2010. koji se koristi za opisivanje heteroseksualnog muškarca koji je "namirisan, uglađen, negovan i obožava samog sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Ma koliko se Arturov život činio bajkovitim, makar iz ugla ostalih muškaraca, on tvrdi da mu nije nimalo lako da ispunjava zahteve svojih pohotnih supruga.

- Moje žene zahtevaju da uvek budem u top-formi, inače budem kažnjen  - poručuje Artur.

Brazilac je zato veoma posvećen formi, atraktivnom izgledu, a pre svega radi na izdržljivosti. Ipak, treba zadovoljiti svakodnevne potrebe čak osam žena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

- Ne jedem gluten, laktozu, hleb, peciva i testenine. Nekim od mojih žena se veoma dopada što mnogo vežbam, drugima ne. Mislim da su neke od njih i ljubomorne - poručuje Urso.

Inače, on je postao popularan i zahvaljujući provokativnim snimcima koje je objavljivao na sajtu OnlyFans.  Snimke je pravio sa svojom prvom suprugom Luan Kazaki i mesečno su od te platforme zarađivali čak 73.000 dolara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

To nije kraj bizarnosti ovog muškarca sa velikim seksualnim apetitima. Naime, nakon što je sklopio brak sa osam žena, Arturo je  napravio svoj "popis za seks" kako bi se pobrinuo da sve supruge budu zadovoljene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

- Taj seks-raspored prouzrokovao mi je brojne probleme, a ponekad imam osećaj kao da imam seksualne odnose zbog rasporeda, a ne zbog užitka. Ponekad mi se dešava i da imam seks s jednom suprugom dok razmišljam o drugoj - otkriva on probleme s kojima se suočava.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Boki14

25.09.2022 17:21

Jos malo pa ce biti Arturo Usro Se.