Ispovesti

Spavala sa više od 1000 muškaraca: Profesionalna LJUBAVNICA otkriva da MUŽEVI najviše VARAJU U OVOM MESECU

Gvinet Li je profesionalna ljubavnica bogataša širom sveta i time se ponosi.

08.09.2022 22:01

Spavala sa više od 1000 muškaraca: Profesionalna LJUBAVNICA otkriva da MUŽEVI najviše VARAJU U OVOM MESECU
instagram/gweneth leee

Gvinet Li živi punim plućima, sa svojih 50 godina vodi veoma aktivan seksualni život. Njena meta su oženjeni, imućni muškarci različitih profesija. 

- Ima toliko muškaraca sa kojima trenutno imam aferu. Producenti, hakeri, muškarci koji se bave finansijama, samo su neki sa kojima se viđam i svi oni žele da im budem ljubavnica - kaže ova zavodnica.

Poznata ljubavnica koja živi na relaciji London-Kalifornija, otkriva da su sve češće istraživanja pokazala da je septembar mesec tokom kojeg se dešava najviše prevara. U ovo doba godine, muškarci se najčešće upuštaju u tajne afere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

 

- Muškarcima je dosadilo da stalno viđaju svoje dosadne parnerke, pa zabavu traže sa strane - objašnjava Gvinet koja je svojevremeno i sama bila u braku, međutim, sumnja da će ponovo stati na ludi kamen. 

Ne skriva koliki su joj fetiš oženjeni muškarci jer su oni prema ljubavnicama mnogo pažljiviji od onih koji nisu u braku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

 

- Oženjeni muškarci primećuji sve detalje na vama. Pohvaliće vašu novu frizuru, videće kada imate neki novi komad garderobe, jednostavno, veoma su laskavi. Uživam u pažnju koju mi pružaju, ali ne želim da produbljujem odnose sa njima. Jednostavno, prija mi da imam astronomski broj ljubavnika  - otvoreno govori ova profesionalna ljubavnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

 

Njeni izabranici su najčešće bogati, situirani muškarci koji joj kupuju skupocene poklone i vode je na luksuzna mesta. Gvinet kaže da je svesna da će mnogi kritikovati njen stil života, ali da je to preterano ne zanima jer ne može živeti uobičajenim, dosadnim životom poput drugih žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)