Ispovesti

Šta biste vi uradile da zateknete muža KAKO MU STRIPTIZETA PLEŠE U KRILU? Priča ove žene će vas iznenaditi, a tek njegov izgovor!

Ova ispovest izazvala je ogromnu pažnju na mrežama, ali i podelila javnost.

bySrećna republika

27.08.2022 22:00

Šta biste vi uradile da zateknete muža KAKO MU STRIPTIZETA PLEŠE U KRILU? Priča ove žene će vas iznenaditi, a tek njegov izgovor!
shutterstock.com

Jedna žena, koja nije želela da otkrije svoj identitet, izazvala je raspravu na internetu nakon što je na sajtu Mumsnet upitala korisnice šta bi učinile da su svog muža uhvatile kako mu u krilu pleše striptizeta

Naime, njen suprug bio je na momačkoj večeri kod jednog prijatelja i imao privatni ples u krilu kao i svi ostali, međutim, samo je on od svih njih u braku, što je posebno razočaralo njegovu suprugu. Kako piše britanski Miror, žena tvrdi da nije sigurna kako da se oseća u vezi s tim i da je ozbiljno narušio njeno poverenje. 

- Moj suprug je platio privatni ples u krilu na momačkoj zabavi svog prijatelja. Kaže da je bio toliko pijan da se toga jedva i seća, ali se nakon tih izjava ne osećam nimalo bolje - napisala je očajna žena u objavi.

Ona zapravo nije lično videla muža u situaciji koja ju je potpuno slomila, ali je želela da zna kako bi se osećale žene kada bi saznale da se tako nešto dogodilo, kao i kako bi reagovale da tu scenu zateknu. 

shutterstock.com

Žena je očajna jer ne zna da li da na zabavu svog muža gleda kao na prevaru 

Korisnike Mumsneta ona je upitala da li je nerazumna i da li je preterala zbog toga kako je reagovala, budući da se žestoko posvađala s mužem, ali reakcije su bile poprilično podeljene.

Neki su smatrali da je to razlog zbog kog bi oni prekinuli vezu.

- Za mene lično je to prekoračenje neke granice. Sigurna sam da on ne bi bio srećan da ste vi platili da vam go muškarac pleše u krilu - napisala je jedna korisnica.

Druga je imala slično mišljenje.

- Nema veze što mu se ona nije dopala, on je odlučio da joj plati da mu pleše u krilu. Ja ne bih mogla više da ga dodirnem. To je za mene oblik varanja - naglasila je druga. 

shutterstock.com

Muž je platio striptizetama da mu igraju u krilu, što je potpuno razočaralo njegovu ženu   

Međutim, neki korisnici nisu to videli kao nešto toliko pogrešno jer je to jednostavno neki oblik tradicije na takvim zabavama.

- Ne bih se toliko uzrujavala zbog toga. To se događa na mnogim momačkim i devojačkim zabavama - komentarisala je treća korisnica.

U drugoj objavi povređena žena je otkrila da se njen suprug izvinio i da je rekao kako je već na zabavi zažalio što je to učinio. Trenutno rade na tome da poprave odnos, ali ona tvrdi da je još povređena.

- Bio je iskren i sve mi ispričao. Zamolila sam ga da mi da malo prostora jer mi treba vremena da mu to oprostim. Nedostatak poštovanja prema našem braku i pomisao na to da su on i neka gola žena bili sami u sobi, stvara mi mučninu u želucu - zaključila je ona. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)