Vesti IMA 93 GODINE I NOĆIMA JE ČULA JEZIVE ZVUKE ISPOD KUĆE! Kada je porodica shvatila ko je ispod prestravili su se: Stajao je tamo GO! (FOTO, VIDEO) 13:03
Vesti MISTERIJA! DEČAK JE PRONAŠAO STARI MOBILNI TELEFON ISPOD STEPENICA: Kada je upaljen svi su zanemeli, otkud te fotografije unutra?! (VIDEO) 06:45
Vesti PROSIPALA JE PEPEO SVOG POKOJNOG DEDE U MORE, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo posle! Ugledala je ZNAK! 20:15
Vesti PLIVAO SAM S PRIJATELJEM, A ONDA SAM OSETIO NEŠTO POD VODOM! Čuo sam jauk, pa i sam osetio udarac, trljao je genitalije o mene, nikada više neću ući u more! (VIDEO) 14:32
Vesti AMERIKANKA OTIŠLA U PRODAVNICU U PARIZU, PA DOŽIVELA ŠOK: Nikada me više u životu nije bilo sramota! 10:15
Citat dana Ako nešto izgubiš, to će biti zato da nešto bolje dobiješ. Nikad nas nisu dostojni oni za koje se previše borimo, a oni sami ništa ne daju. 11:06
Tetka Saveta NAJBOLJI TRIK IKAD ZA ČIŠĆENJE BELIH PATIKA: Kada vidite rezultate pre i posle nećete moći da verujete da je to isti par obuće! (FOTO) 06:25
Horoskop DOLAZI NAM NEDELJA EMOTIVNOG CUNAMIJA I VELIKIH PREOKRETA: Ovnovi da se spreme za 16. oktobar, Lavove čeka poslovni obrt, a Škorpijama stiže iznenađenje koje MENJA ŽIVOT! 18:03
Strast OVO JE IDEALAN BROJ INTIMNIH PARTNERA: Istraživanje pokazalo, ali svi su zanemeli kada su videli tu cifru! 15:30
Tetka Saveta ZAŠTO BI TREBALO DA SVAKE NOĆI STAVITE ČAŠU VODE ISPOD KREVETA? Stručnjaci tvrde: Moguće je čudo! 09:01